Eu firmam cu semnatura mea si ziceam ca era taicameu cel care a firmat, ma credeau si nu aveam probleme mai faceam hartii scrise cu litere majuscule ca am mers la medic sau (fiul meu s-a simtit rau din cauza...) si asa motivam absentele mele, la telefon la fel vorbeam si chiar am ramas prost cand diriginta credea ca e tatal meu si vorbea cu mine de fapt.
Paii. ai putea sa incepi prin a te opri sa mai chiulesti, invata, fi atent la ore, comporta-te mai frumos, iar cu chiulitul. ai putea spune ca ti-a fost rau si n-ai putut veni la scoala.
Ar cam trebuii sa te pui la invata... si chestia cu chiulul ar trebui sa no mai faci SUCCES.:X
Sincer sa fiu asta cu invatatu n-am mai auzito, si mai ales ca nu mai pot sa scap si eu am chiuluri mereu la a 3 a ora, adica franceza, engleza, bio, romana, matematica la restul ma duc dar nu sunt in a 4a si misogin chiar daca semnam cu semnatura mea, stie care e a tatalui, chiar nu pot so copiez e grea rau, la tel nu prea merge ca se prinde si dau de dracu, next raspuns? va rooog chiar am nev de ajutor
mariootcs10 întreabă: