| dinca42 a întrebat:

Am ramas repetent!
Pot alege clasa in care intru la anul? Adica, as vrea sa intru intr-o clasa aleasa de mine. Pot face asta? Daca da, cum?

Răspuns Câştigător
| ceaiuldetei a răspuns:

Dacă nu te favorizează vreun profesor și să te ia în clasă la el (în caz că se mai practică), nu poți.

Dacă nu ești la vreo școală particulară (fiind plătită, sunt ascultate și rugile celor rămași repetenți), nu poți.

Dacă ești favorizat de profesori, se poate să fii transferat. Dacă ești la o școală particulară unde cotizezi anual, se poate.

Dacă ești la o școală normală - nu prea, pentru că nimeni nu e interesat cu adevărat de ce vrei tu. Și s-ar putea să ți se mai zică și de la obraz ceva de genul ăsta: "După ce că ai rămas repetent, mai vrei să alegi și o clasă în care să intri?"

Eu zic să vezi și dacă mai sunt alte opțiuni, pentru că nu pot să îți spun mai multe.

Dacă tot s-a întâmplat să vină năpasta peste tine, învață un pic mai mult și dă-ți silința să nu mai ai surprize de genul ăsta, pentru că ești singurul care plătește și nu cred că merită. Sunt anii tăi. E păcat să se ducă așa. Mult succes.

| dinca42 explică (pentru ceaiuldetei):

Stiu ce zici. Am ramas repetent pe absente. Am avut probleme medicale aproape tot anul. In total cred ca am fost 3 luni la scoala. Poate daca dau o atentie unde trebuie reusesc sa intru unde doresc... Mersi happy

| ceaiuldetei a răspuns (pentru dinca42):

Trăiască șpăgile. Cu plăcere : )

3 răspunsuri:
| 8mariastar a răspuns:

Da poti trebuie sa spui unui profesor ce preferinte ai