"Am renuntat la ochelari...nu vad ca si cu ei...tot asa voi vedea mereu?"
ooooo, nu - o să vezi din ce in ce mai nașpa
Mare prostie!
Ti-a spus medicul oftalmolog sa nu mai porti ochelari? Nu! Atunci de ce ai renuntat la ei?
Se va mari dioptria si vizibilitatea/claritatea va fi tot mai mica. Și eu am renunțat de 2 luni vad că nu am probleme dar e pe riscul nostru, ne asumăm.
Si dupa cat timp ai inceput sa vezi ca si cu ochelari? Sau din prima zi in care ai renuntat la ei ai vazut asa de bine?
Eu vad la fel de bine și fără ei dar e riscant, foarte riscant sa nu ii porți, mai ales daca stai mult pe smartphone. Trebuie sa îl reduci cu 25% statul pe orice device cu filtru albastru.
Si de la inceput ai vazut la fel de bine si fara ei? Sau pe parcurs
Mereu am văzut bine. Eu am anxietate mi rușine să ies cu ei din casă. Tu nu înțelegi că poți să orbești daca nu ii porți? Eu îmi asum, mi se rupe ce mi se întâmplă și dacă mor mi se rupe, eu am pierdut tot de la viață de la părinți la prieteni! Eu nu mai am nimic de pierdut. Tu trebuie sa procedezi la fel?
Daca abuzezi de ochelari ramai fara vedere, Recomand sa nu porti, Cand te uiti in telefon.
E cam riscant. De obicei nimic nu se vindeca de la sine, fara o interventie exterioara sau un miracol. Dar de ce nu mai vrei sa porti? Te incomodeaza atat de tare sau se uita lumea urat la tine? Mie imi par mai interesante persoanele care poarta, nu cred ca efectul social trebuie sa fie un motiv pentru a nu mai purta.
Alinamld07 întreabă: