| biencutza17 a întrebat:

Am reușit sa vb cu băiatul pe care îl plac. Am vb mai întâi pe fb apoi mi-a cerut nr de telefon și am vb aproape o sapt prin mesaje dar n-am ieșit afara împreună. Dar când am făcut o sapt de când vorbeam el mi-a spus ca e mai bine sa luam o pauza deoarece are niște probleme în care nu vrea sa ma implice și pe mine... crying Ce ar trebui sa fac? De ce credeți ca mi-a spus sa luam pauza?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El a incercat, dar nu se poate: nu te place. Acum te-a refuzat politicos, cu speranta ca tu vei intelege adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Don't worry! Faptul ca ti-a spus ca are niste probleme in care nu vrea sa te implice e semn ca el tine la tine...cel putin asa zic eu. Probabil are niste probleme in familie sau ceva gen...eu zic ca te place mult! FUNDA!

| BeckhamRZM a răspuns:

Poate are probleme pe care nu le poate spune, eu zic să nu renunți. Poate vrea să vadă dacă meriți să îi fii prietenă, știi ce zic?; d.

| MaleficaFaraNume a răspuns:

Pai daca are cu adevarat probleme si nu vrea sa te implice in ele, asta inseamna ca iti vrea binele te apreciaza si nu vrea sa suferi apreciaza si nu plinge pentru ca vrea o pauza toti avem nevoie de o pauza uneori, dupa ce isi va rezolva problemele sigur va reaparea.

| biencutza17 explică:

Eu zic ca ma place..adică după câteva zile de cand am început sa vorbim îmi zicea bby și vorbea ff frumos cu mine!