Draga mea nu este normal sa fii gazda batailor, spune-i mamei tale sa vina la scoala sa le atraga atentia ca e posibil sa aiba nota scazuta la purtare pentru ceia ce fac, sa vorbesca si cu diriginta si chiar cu directorul scolii, daca nu se iau masuri muta-te la alta clasa.
Bine ai revenit @anuscha. Acum intrebarile:
1. Cine zice sa stai langa ele? Mergi undeva in siguranta, asteapt-o pe profesoara sau mergi la elevii de serviciu, dar trebuie sa-i spui dirigintei, daca nu, vei manca sandwich cu palme in fiecare zi si oricum sa se invete minte, daca nu ai facut nimic de ce se iau de tine? Spune dirigintei, va rezolva ea problema, nu fi timida.
2. Baiatul ala e un "poc", nu te merita, sunt multi pesti in ocean.
1: Si tu stai ca proasta sa te bata alea? totusi inteleg ca esti singura dar nici chiar asa chiar daca esti singura da-le si tu la mufa tare nu le lasa sau ia-ti si tu o prietena care sa te ajute pai ce drept au ele sa te bata pe tine aolo ce le-as bate pana si singura in locu tau!
2. Poate ca ii place de prietena ta.Mai bine vorbeste cu prietena ta si vezi sunt imperuna sau ceva? Si cu el daca ii place de tine si asa!
Nu trebuie sa dramatizezi lucrurile...astea fac parte din viata adolescentina.normal asa gandim la varsta respectiva...in primul rand faza cu fetele ...ca iti da palme si altele...incearca sa nu le mai permitzii...depinde si felul cum le vorbestii...incearca sa le explici cu frumosul...ca o data ce tu nu ai nimic cu ele. ele de ce sa aiba? evita-le...oricum...pentru ca nu se merita sa stai pe langa asemenea fiintze... daca ele nu stiu sa respecte o persoana...de ele ce putem spune? totusii in al 2-lea rand...nu inteleg faza cu baiatul... ti-a cerut el primul sa fiti impreuna? sau tu ai vrut si el a zis sa va mai cunoastetzii mai bine? In fine. faza cu aceea fata...trebuia sa zici ca nu ii stii numarul.nu trebuie sa fii asa buna cu oricine. poate ca aceea care o numesti prietena a ta. poate i-a inflorit ceva vorbe pe la ureche acelui baiat.si cine stie.pastreaza tot ce e bun pentru tine. daca acum faptul a fost consumat...incearca sa te dai cu binele pe langa acel baiat...incearca sa aflii ce anume l-a determinat...sa nu te mai bage in seama...si incearca sa nu mai ai incredere in nimeni. oricum toate se invata pe propria-ti piele...asa cum si eu am trecut prin asemenea faze...insa capul sus...nu te lasa doborata din astea... te inteleg totusii... dar incearca sa fii si putin sireata...si te astept cu vestii noi... te pup si ai grija.
1. Cand dau sa te bata tragele una grea rau de tot la fiecare si desi vor deveni mai furioase, continua sa tragi ca la un sac de box pana le linistesti.Pentru asta practic eu judo si karate.Cand cel mai dur baiat din clasa se apropie de mine, ii dau o lovitura dupa ceafa si o mentin luuung, de il conduc unde vreau! Ii ingenunchez si ma asez pe ei!
2. Uita-l pe nenorocit si gaseste unul mai bun.Profita de ocazie si fa-l gelos pe infidel!
De mine nu se iau fete mai mari, ci baieti duri rau si atunci vin cu o prietena mai rea si cand ii ciupim dupa ceafa fug ca si catelushiii......si gata cu ei, asa fa si cu cele mari, sunt niste monstroase slute si dupa ce le faci daca nu se potolesc apuca-le de partea slaba a umarului si fa-le in ciuda ca sunt proaste si urate si ca le bate o fata mai mica...
Ufff ce... sunt alea... cel mai simplu si mai misto lucru vorbesti cu o prietena de-a ta mai buna in timp ce alea te palmuiesc ea sa fie pe faza sa filmeze. e cu filmuletul apoi te duci la directoare de manuta cu taticul tau si sa vedem daca vor mai da si urmatoarea data... o alta varianta .nu ai vreun prieten sau vreo ruda "baiat" de o varsta mai mare ...il pui odata sa vina la scoala cu tine si il pui sa astepte in locul unde obisnuiesc alea sa dea in tine... e si atunci sa intervina si el... iar faza cu baiatul dal in pe... mamii lui de jalnic is milioane si u plangi dupa ala... sa fim seriosi.sa stea cu aia daca vrea. cel mai bine nu-l mai saluta nici tu... sper sa te ajute cu ceva raspunsurile mele, succes...