Pe viitor, atunci cand te vei indragosti iarasi, nu mai spune nimanui si in felul acesta nu va afla nici el. Numai asa dragostea ta nu-ti va mai disparea.
Pai initial ma vad intr o relatie cu respectiva persoana, dar dupa aceea sentimentele se schimba
Eu am 17 ani si nu am avut nicio relatie.
Care e faza?
O sa te indragostesti cand o sa ai de cine.
Ma bucur ca nu s singura
=]]]
Deocamdata trebuie sa faci ceva sa te pazesti de tine, din tot ce spui rezulta ca in afara ca ai 15 ani esti inca mica si nepregatita pentru iubiri. S-ar putea ca domeniul asta sa fie ceva mai complicat decat pare.
Iti doresti ce nu poti avea si vrei sa fii subjugata in subconstient.Ori te impaci cu ideea ca vrei sa ai langa tine un baiat care chiar sa tina la tine la fel cum tii si tu la el, ori te duci la psiholog.Alta solutie reala nu exista.
Esti mica, asta se intampla. Nu stii ce vrei de la viata, nu stii ce implica o relatie si asta e foarte bine. Nu ar trebui sa-ti bati capul cu treburi de genul asta la varsta ta. Nu iubesti enorm, stai linistita, e doar o impresie, cand o sa te indragostesti cu adevarat o sa stii ce zic. Nu te grabii, ca ai timp de relatii
Stai linistita Sabina, pentru ca tu ai iubit mereu acele persoane dar cand ai aflat ca lucrurile se complica(adica te place si el.rezulta relatie) te-ai speriat si de asta refuzai sa te mai gandesti la ce simti.E o chestie trecatoare, afectiunea(iubirea, ma rog) tot ramane.Bafta! O seara frumoasa!
Daca principala ta preocupare pana pe la 18 ani va ramane invatatul, fii convinsa ca atunci va aparea si dragostea adevarata, fara sa incerci sa o cauti! Faptul ca pana acum nu ai avut nicio relatie (intima, inteleg eu) este o FOARTE mare calitate, pe care o va aprecia cu siguranta baiatul de care te vei indragosti peste cativa ani. Deci nu e nimic in neregula cu tine!
misauratcuviata întreabă: