| vErOoNyKa :X a întrebat:

Am sa va pun o intrebare absurda.nu astept prea multe raspunsuri.dar...de ce merew cand esti in culmea fericirii trebuie sa intervyna ceva sa te faca sa plangy ( de ce fiecare clipa de fericire trebuie platyta in lacrimy? )...

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Fiindca asa e viata!
Daca mergi cu monotonia mijlocie, nu patesti nimic.
Daca deviezi, in momentul urmator trebuie sa fie si "miscarea" contrara.
Altfel nu se pastreaza echilibrul universal.

8 răspunsuri:
| Xulescu_6752 a răspuns:

Fiindca viata are si momente placute si momente urate si pentru ca numai prin cunoasterea celor urate ajungi sa te bucuri de cele frumoase!

| mikiscence a răspuns:

Offf daca as sti de ce... daca am sti cu totii...am face ceva pentru asta! eu una cand rad mult intr-o zi.deja stiu ce urmeazasad

| Ben. a răspuns:

Ay, que dia mas bonito; y como brilla el sol, ya veras como viene uno y te lo jode

| want2bMajestic a răspuns:

Hmmm...ai problema cu curentul emo? nu stiu c t face p u dupa c traiesti fericirea sa intri din nou in melancolie...nu e bine asa... te distrugi p tine... cea din tine.

| blue_5140 a răspuns:

Daca am sti asta am fi fericitzi tot timpul...probabil ca undeva gresim si lacrimile ne fac sa ne dam seama unde...nu totul e roz iar viata incearca sa ne invetze sa traim si cu bune si cu rele... un mic sfat din partea mea: "de fiecare data cand plangi gandeste-te ca altii au probleme mai mari decat ale tale"happyhappyhappy

| jani a răspuns:

Ca sa ne aducem aminte de proverbul:"orice minune nu tine mai mult de 3 zile" in cele mai fericite cazuri.....de obicei tine cam 3 minute...

| vErOoNyKa :X explică:

Nu am nici o problema cu curentul emo...winking

| catalina_2916 a răspuns:

Intrebare asta mi-o pun si eu in fiecare zi...cred ca asa e lasat d l Dumnezeu...asta e viata si trebuie sa ne obisnuim q ea si s ne bucuram d fiecare minut...eu cand sunt trista incerc sa-mi iau gandul d acolo, ies prin oras, m plimb pentru ca m gansesc ca cu fiecare 60 de secunde in care suferim, pierdem minute in sir din viata noastra, d care ar trebui sa profitam l maxim k din pacate doar una avem ...nu uita, un shut in fund e un pas inainte! te pup si ai grija d tine...