Fiindca asa e viata!
Daca mergi cu monotonia mijlocie, nu patesti nimic.
Daca deviezi, in momentul urmator trebuie sa fie si "miscarea" contrara.
Altfel nu se pastreaza echilibrul universal.
Fiindca viata are si momente placute si momente urate si pentru ca numai prin cunoasterea celor urate ajungi sa te bucuri de cele frumoase!
Offf daca as sti de ce... daca am sti cu totii...am face ceva pentru asta! eu una cand rad mult intr-o zi.deja stiu ce urmeaza
Ay, que dia mas bonito; y como brilla el sol, ya veras como viene uno y te lo jode
Hmmm...ai problema cu curentul emo? nu stiu c t face p u dupa c traiesti fericirea sa intri din nou in melancolie...nu e bine asa... te distrugi p tine... cea din tine.
Daca am sti asta am fi fericitzi tot timpul...probabil ca undeva gresim si lacrimile ne fac sa ne dam seama unde...nu totul e roz iar viata incearca sa ne invetze sa traim si cu bune si cu rele... un mic sfat din partea mea: "de fiecare data cand plangi gandeste-te ca altii au probleme mai mari decat ale tale"
Ca sa ne aducem aminte de proverbul:"orice minune nu tine mai mult de 3 zile" in cele mai fericite cazuri.....de obicei tine cam 3 minute...
Intrebare asta mi-o pun si eu in fiecare zi...cred ca asa e lasat d l Dumnezeu...asta e viata si trebuie sa ne obisnuim q ea si s ne bucuram d fiecare minut...eu cand sunt trista incerc sa-mi iau gandul d acolo, ies prin oras, m plimb pentru ca m gansesc ca cu fiecare 60 de secunde in care suferim, pierdem minute in sir din viata noastra, d care ar trebui sa profitam l maxim k din pacate doar una avem ...nu uita, un shut in fund e un pas inainte! te pup si ai grija d tine...
akadel_2193 întreabă:
ilinka28 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: