Unul dintre cele mai discutate subiecte in cercurile de femei este marirea sanilor. O prima intrebare care o ridica acest subiect este :
"De ce am nevoie de sani mai mari?".
Raspunsul este destul de simplu: mama natura ne-a inzestrat pe fiecare diferit. Totul se rezuma la subcontient: barbatii se simt complexati de un penis mic pentru ca stiu ca, la nivel subcontient, femeile prefera un penis mai mare pentru capacitatea lor de reproducere iar femeile stiu ca barbatii, la nivel subcontient, prefera femeile cu sani mai mari pentru capacitatea lor de a-si hranii copiii.
Sanii prezinta o sexualitate extraordinara de aceea este mult mai usor sa atragi atentia unui barbat cu sani mari, iar acest lucru ne confera o incredere in fortele proprii mult mai mare, o atitudine pozitiva asupra probelemelor zilnice si sa nu uitam de bucuria pe care o avem cand ne uitam in oglinda si vedem sani frumosi si fermi.
Acum, daca ne-am dat seama ca este bine sa avem sani mari si frumosi trebuie sa analizam diferitele metode de marire a sanilor.
Prima, si probabil cea mai folosita metoda, este operatia. Principalele beneficii ale operatiei sunt:
sanii se maresc pana la dimensiunile dorite;
obtineti aceasta crestere destul de repede.
Dar, exista si o serie de neajunsuri:
este extrem de costisitoare
exista riscul sa ramana rani si cicatrici
cresterea nu este naturala
In urma unor studii realizate, s-a observat ca multe femei nu ar face o asemenea interventie.
In continuare sunt prezentate alte doua metode care sunt aproximativ asemanatoare din punct de vedere al ingredientelor. Este vorba de cremele si pastilele pentru marirea sanilor.
Cremele pentru marirea sanilor sunt produse dintr-o serie de ingrediente atent alese ce patrund in tesutul sanilor, fortandu-l sa creasca. Cremele se aplica direct pe sani si sunt extrem de eficiente. Avantajele pe care le ofera aceste produse sunt:
imbunatatesc circulatia sangelui la nivelul tesutului mamar, stimuland cresterea sanilor;
contin colagen si agent antirid, mentinand si stimuland nivelul de hidratare al pielii;
cresc nivelul estrogenului;
reduc starile de oboseala;
nu au continut gras si sunt absorbite repede in piele;
cresterea este naturala oferind un aspect superb a sanilor;
sanii vor fi mai mari, mai fermi simai bine proportionati.In cazul cremelor, cresterea sanilor se realizeaza in timp, durand pana la cateva saptamani, insa, in urma rezultatelor obtinute, asteptarea isi merita tot timpul.
Singurul neajuns al acestor creme este faptul ca aceasta crestere se realizeaza in timp, durand cateva saptamani, insa, daca analizam rezultatele obtinute, asteptarea isi merita timpul.
Pastilele pentru marirea sanilor contin aproximativ aceleasi ingrediente ca si cremele, rezultatele fiind aceleasi. Difera doar modul de administrare. Sunt la fel de eficiente si actioneaza mai mult la nivel hormonal, cresterea realizandu-se mai repede.
O ultima metoda este reprezentata de exercitiile pentru marirea sanilor. Acestea cuprind o serie de tipuri si tehnici de masaj asupra sanilor special concepute pentru a stimula circulatia sangelui la nivelul sanilor, cresterea sanilor in volum, cresterea fermitatii sanilor si imbunatatirea considerabila a sanatatii lor. Se vor obtine sani mai frumosi, mai mari, mai fermi si mult mai sanatosi.
Pentru rezultate mai bune si mai rapide se recomanda o combinatie intre pastile sau creme si exercitiile pentru marirea sanilor!
PILULE MARIRE SANI
Hot Push Up
ProCurves
CREME MARIRE SANI
Siluette Plus
Siluette
Perfect woman
EXERCITII MARIRE SANI
Venus Medical
ProCurves Plus
Stimulente Sexuale pentru Femei
marirea sanilor
Cine a spus ca sani mari sunt si sani frumosi? e foarte important sa fi multumita cu tine insati asa ca. spor, ia o carte si citeste
Hey emm!(nu te superi ca zic emm nu?)
ok ok trec la subiect...
pai depinde si de varsta ta!
eu ii am destul de mari pentru varsta mea si pot spune ca atunci cand vei mai creste(mi-au zis o miee de prietene)o sa se lase si o sa fie mai greu nu stiu sa porti sutien,etc.
e ff important sa mananci fructe si legume si carne dar nu grasa(porc)incerca sa o dai pe pui ca sa nu ai tatele mici si sa fi grasa
derivatele laptelui sunt foarte bune(branza,iaurt,lapte, unt), etc.
incerca asa si nu uita ca o sa-ti creasca cu timpul ai destul timp sa te joci cu ele) glumesc mha!
nu fi ingrijorata numai ca numai siliconu tile poate mari daca nu incerca sa mananci sanatos!
mult succes la tatze cat mai mari) :**
Eu raman mereu in urma... celelalte fete arata mult mai bine decat mine si nu mai vreau ca baietii sa nu se uite aproape deloc la mine...este o lume ciudata in care toata lumea judeca dupa aparente. eu sunt mai mult cu scoala si iau note bune dar am inceput sa vreau sa ies in evidenta(prin aparente) multumesc pentru sfaturi!(bine ca sunt anonima pe site si nu ma cunoaste nimeni ca altfel as fi intrat in paman de rusine )
misauratcuviata întreabă: