Pai sunt inca in crestere, de-aia par ca "diformi". Pana la 20 de ani sa nu zici ca "gata". Oricum, foloseste sutiene "cu buretel", fiindca sunt mai grosi in partea din fata si sfarcurile tale vor fi, practic, invizibile prin bluze.
Daca prin "jumatate din ei" te referi la aureola (partea maronie din jurul sfarcurilor) atunci si un biet maieu isi face treaba, ca e vb de colorit.
Da' oricum, asa cum descrii tu, sanii sunt in crestere si la final vor fi rotunzi, so don't worry.
Si eu tot asa ii am, adica putin mai maricei, dar tot cu sfarcuri mari
Io imi ascund problema asta purtand sutien, dar tu daca nu ai ce sa bagi in el(scuza-mi expresia) iti poti lua pe dedesubt un maieu mai strampt care sa-ti mai aseze forma sanilor
Noroc
Nu te gandesti ca sunt foarte sexy? Sunt foarte frumosi asa cum sunt, multi baieti prefera astfel de sani.
Deeiu ce daca ii ai mai mari? draga mea asa si eu am sanii mici.si ce daca ii avem mici multi baieti adora sanii mici:X.in plus noi suntem in crestere. daca vrei sa vezi cum vor fi sanii tai uita. te la cei ai mamei tale.si dnee ajuta mami e ''dotata''. pana atungi poarta sutien.si deeiu exista sutien pentru orice tip de sani