| Maria_3931 a întrebat:

Am senzatia ca toata lumea de pe acest site vrea sa obtina cat mai mult fundite(asa cum le spuneti voi)si nu inteleg ce castiga, de ce sunt asa importante acele fundite?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Multi vor fundite pentru popularitate si pentru puncte. Vor sa ajunga cat mai sus in top. Eu raspuns si la intrebari la care s-a dat deja fundita daca am impresia ca pot ajuta. Nu conteaza asa mult funditele. Pentru mine ar conta doar ca recunoastere a unor raspunsuri utile si ca bucurie de a sti ca am putut ajuta pe cineva, sau macar acel cineva a apreciat ajutorul meu. In primul rand e important sa ajutam pe ceilalti, fara a cere ceva in schimb.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor sa devina experti, chiar daca dau raspunsuri de doi bani!

| VladyCristian a răspuns:

Da, vor sa devina experti. Pentru mine cel mai important e sa pot ajuta pe altii, sa-mi fac prieteni si sa aflu si alte lucruri ultile. Imi place f mult acest site pentru ca sunt foarte multi useri prietenosi si de-treaba. happy Fundita te ajuta sa avansezi in rang - la fel ca si punctele primite pe alte criterii. Nu e asa de importanta. Cand primesti fundita ai o senzatie placuta ca ai ajutat pe cineva happywinking

| Marii a răspuns:

Dau raspunsuri proaste si dupa cer fundite. Nu cred ca ajuta la nimic, decat sa arate ca inca exista persoane care stiu sa ajute. Cu ele nu poti sa faci nimic, nu iti cumperi casa si nici nu castigi la loto.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

"senzaţia" ta greşeşte...sunt şi oameni care au alt scop decât să câştige nişte banale de fundiţe happy

| yellowalien a răspuns:

Sincer nu ma intereseaza fundita, eu ma simt foarte bine cand stiu ca raspunsul meu a ajutat pe cineva... Asta conteaza pentru mine. Altii in schimb fac colectie de fundite pentru ca la fiecare primesc puncte in plus. Fiecare cu ce-l doare!

| cucu a răspuns:

@oliana. nu toti expertzii dau raspunsuri inteligente (nu ca as da eu dr asa ca fapt divers ) si n ute poti certa cu gandirea fiecaruia... unii sunt mai desteptzi altii mai putin desteptzi sau poate ca unii au un mod mai ciudat de asi arata inteligenta.
si cu funditzele alea ...nu stiu la ce ajuta am si eu 2 pot sa le donez daca le vrea cineva tongue

| AprilSundayMorning a răspuns:

@oliana daca nu ai obsevat si raspunsul tau aici e de doi bani.

| anad a răspuns:

Dorinta de castig nu este gresita, insa, datorita faptului ca la unii este necontrolabila, adesea este canalizata intr-un mod gresit.Aici ea trebuie sa fie urmarea fireasca a dorintei de a oferi
in acelasi timp.

| Victoria a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaza sa obtin fundite, ci sa fiu de folos cuiva care are realmente nevoie de un sfat bun. Funditele ajuta la urcarea in rang si la acumularea de puncte.

| shalimar a răspuns:

Vrea cineva fundite? tu? tu? nimeni? va dau de la mine. ce fac cu ele, ca doar nu mi le pun pe piept.eu una raspund doar unde consider ca pot da un sfat, un ajutor si vorbesc mai intotdeauna din experienta.pentru asta am crezut ca este acest site, pentru a ajuta pe altcineva care este la greu, care are nevoie de un sfat.nici nu am stiut ca pot deveni expert daca obtin cat mai multe fundite(dar sincer vorbind, cat de expert as fi...sa fim seriosi acum). nu aspir la statutul de experta, stiu ca gramatica mea lasa de dorit si nu numai(asta e, scoala nu prea mi-a placut)dar consider ca daca impartasesc putin din experienta mea, altii nu vor face aceleasi greseli ca si mine.deci nu toata lumea vrea fundite.sunt mult mai multi aici care vor doar sa ajute, decat vanatorii de fundite.