Pai iti raspund eu la cea cu superglue. Aceasta se intareste deci lipeste doar cand este expus la aer pe cand in tubul in care se afla este inchis ermetic pana nu il deschizi. Dar si dupa ce il desfaci si ii pui capacul acesta este iarasi inchis ermetic.
Sinonimul cuvantului sinonim este similar.
Cuvantul prescurtare este atat de lung din cauza derivarii cuvantului scurt cu prefixul pre- si sufixul -are.
Se numeste ulei de corp pentru ca este facut pentru a fi utilizat pe corpul uman, in afara zonelor sensibile.
Innotul slabeste daca este facut intr-un ritm accelerat pe cand balene il fac intr-un ritm lent, au nevoie de stratul acela de grasime pentru a le proteja in apele reci de la Pol.
Inotul in primul rand nu slabeste, ca orice sport trebuie corelat cu o dieta. Si nu cred ca balenele au nevoie sa slabeasca, tampenia cu slabitul ii apartine omului si asta pentru ca omul mananca o gramada de lucruri nesanatose. balenele n'au nevoie sa para suple in fata partenerilor.
sinonimul cuvantului sinonim este evident sinonim.
pentru. prescurtare: Cred ca s-au gindit ca cuvintul in sine nu are nimic cu sensul lui. Dar din pacate noi asta nu putem schimba. Pentru a putea schimba trebuie de studiat limba noastra mai aprofundat.
Uleiul de corp n`are cum sa fie facut din corp cum e uleiul de floarea soarelui facut din floarea soarelui
Banuisec ca lipiciul are o chestie ca sa nu curga si apoi daca dai o gaura in chestia aia a lipiiului o sa curga si atunci o sa poti sa lipesti capacul
Au fost unele din intrebari si pe mtv la paris hilton my new bff, nu stiu daca te-ai uitat, in sfarst. uite si alte dileme (daca nu cumva toto de pe link-ul asta l-ai luat:D):
http://my.opera.com/kripo/blog/dileme-haioase