Si inca nu s`a nascut baiat care sa merite tot ce are o fata de dat!
Seara asta fac tot ce`mi trece prin cap ♥`
Sunt sătulă de tine, sătulă de noi. Stai, nu pleca! Ia şi trecutu’ şi căraţi-vă naibii amândoi!
Pot sa fiu nemachiata, nearanjata ca pe strada tot sunt fluierata, nu ca tine injurata!
Daţi-mi un bilet spre nicăieri şi către tot.Şi daţi-mi doar de dus... Nu ştiu când mă mai întorc!
Cand ei cred ca ai renuntat, da din cap, zambeste si treci la linia de start.
Orice-ar face acum, nu mai are rost.E doar un fost! Chiar daca-l iubesc,ma prefac ca nu-l cunosc.
Ești liber să ai opinii. Liber să ignori ce zic toți cretinii .
Iar tu o sa ii spui`: Stii eu te iubesc` Iar ea o sa iti raspunda`: Stiu`. si eu te iubeam o data
sTii niciodata` n`aSh putea`Sa te Las! iti spun` sh` tSie Ce` mereu im Spun` sh mie`nu e tOcCmai totul` peRfeCth dar o Sa` fie`!
Lumea e o scenă, viața e un act. ai venit, ai văzut. și-ai plecat!
Multi o dau din tupeu in nesimtire!
Minciuni, promisiuni cu grămada, m-am resemnat. Credeam că s-a terminat, toţi m-au refuzat.
Şi scriu cuvintele, mi se transformă-n arme,cum ţi se schimbă sufletul în faţa unei drame.
Si chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc!
Aruncă-ţi toate visele-ntr-o geantă şi pleacă! Grăbeşte-te că trenul ăsta nu aşteaptă.
Primul sarut? Ceva banal…Consecinte? Mai mult decat speram♥
Dăi cu whisky până dimineaţă. Dă'o in *** de viată.
Evita, ezita sa crezi ca viata e trista. Sunt lucruri frumoase intre voi ce stau inca pe lista.
Vreau sa stii ca nu-mi pare rau. Am uitat deja numele tau!
Am ramas in lacrimile mele camuflate,am ramas in vorbele tale trucate!
Desi trebuia s-aleg eu cred c-am ales corect,mi-am bagat **** in vorbe si totul era perfect
Eu sunt actorul filmului regizat de mine in care eu decid ce e rau si ce e bine!
Aș vrea să vezi că pot și fără tineee!
Nu pot, nu vreau sa cred ca sunt exact ca tine. Perversa tot timpul, doar sa-i fie bine.
Cand vom ajunge in episodul pre final o sa privim viata ca pe un subiect moral!
Poti sa spui ce vrei,ti'am zisentru mine o barfa inseamna reclama gratis...
E genul meu sa pun suflet in tot,dar e gresit de tot
Sunt un om simplu,mai simplu decat tine,genul de persoana care vrea atat de multe si obtine putine.
Fără ţine aş apune într-un spectaculos apus de soare,aşa frumos dar doar până dispare...
Imi pare rău când îţi vorbesc urât,mă face să-mi doresc să rămân mut,Te iubesc mult...
♥ Inchide ochii,taci si asculta asta macar:Hai sa fim copii... iar.
♥ Dar ştii, deşi focul nu s-a stins, devii ceva din trecut care a trecut.Gata ştiu :te-am pierdut.
Nu te cunosti nici tu si-mi spui ca el te stie,te cunoaste,ma! O sa te ratacesti,o sa gresesti,usile vor fi-ncuiate chiar atunci cand o sa vrei sa iesi.
Hai sa uitam ce-i rau si ca se aduna,ia-ma de mana,ca suntem puternici impreuna ♥
♥ Eu nu pot fi ca el,c-ar insemna sa fiu mai jos si stiu ca sti ca el e las si eu sunt curajos.
♥ Intr-un mod brutal din vis revi la realitate! Imaginatia merge departe dar e zero fara fapte!
♥ Devine periculos sa visezi e in zadar! Caci visele implinite se transforma in cosmar!
Te iubesc, iar asta ramane scris cu patimi,o poveste, pe o piesa, imbibata in mii de lacrimi!
Fiecare se ascunde,un actor în alt rol! E o dramă între zeci de mii,prin aburi de alcool!
D-aia nu traiesc dupa reguli sfinte, ca-s letale, omul fiind cea mai periculoasa specie de animale.
Si tot ce-ar fi vrut ar fi fost prea mult frate, caci golanul de cartier nu se schimba peste noapte.
Indiferenta mea, te va lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
∙"DrAgUtZa
Kt S tE fAc Sa Te UiTi De DoUa Ori, DuLcE sUfIcIeNt De MuLT, pUtIn
NeBuNa Dar nIcI sAlBaTiCa, GeNuL de fAtA care tE fAcE sa zAmBeStI..."
credeam k esti om bun si pervers nu o sa fi...dar tu ai distrus un suflet cu o joaca de copii.
De ce in felul ăsta? Pentru ca aşa sunt. Aşa am fost mereu, dar nu am avut de ce să le arat şi altora ce scorpie sunt eu!
Cu buzunarul gol intelegi repede schema : banul e drog, prostu-i seringa si femeia e vena.
Şi degeaba te gândeşti la el, căci el se gândeşte doar la mine! Eu nu am fost ca celelalte ..Paraşute dărâmatee!
Toate trec, bă, da-le dracu'!
In mintea lui esti numai tu, Nu stie ce sa faca...
Incepe sa te placa, dar prefera sa taca, Pleaca...cand te supara mereu.
Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati
☆. Inca o data, iar sh din nou`, t` fac high cand tuu` t` simti low ☆
☆Nu arunc cuvinte inainte;] Ca lucruri ce se simt :] Nu` se spun prin cuvinte`!☆
Şi încă ceva. Pişamaş pe Iubirea Ta! ca prea mult am crezut in ea
Stai calm băiatu, s-a terminat, nu mai sunt proasta de altă dată, destul am suportat.
Ca doi copii ne jucam. Ca doi copii ne udam. Ca doi copii ne certam. Ca doi copii ne impacam.;;]
De ce trebuia să fie așa? Ce n-am eu și are ea =|?
E usor sa spui : Nu mai vorbesc despre el, asta e ultima; data. Dar te tradeaza gandul. ca numai la el iti face inima sa bata.
Chiar daca totul s`a terminat. Baa, sa nu crezi ca te-am uitat.
Nu-mi pare rău că s-a întâmplat aşa, că după ce m-ai părăsit pentru ea mi-am văzut de viaţa mea.
Cнiaя ηu`мi ρasă;;] de тiηe; şi de` ρeяsσaηa :] тнa`! σ să` ƒiu;; x мeяeu` aceeaşi → ღ ƒaтнă`;* caяe ƒace exacт >; d< ce vяea` ◇`
Si de cate ori am spus "Nu imi mai pasa!" si doar eu stiu ce simteam.......adevarat fetele?:X
Fac tot ce vreau k viata este`a mea.n`am figuri in cap. si afla k sunt rea!; x Vreau sa nu fiu cicalita. sa raman mereu o pushtoaica cam traznita
Ea e fetiţa ta cuminte,ştie cum să îţi vorbească şi cum să te alinte,ştie mereu cât de dulce să îţi zâmbească,mai ales când vrea să te folosească
Hai mai da-te dracu, lasa-ma ca plec la altu`.
Hai sa lasam totul balta, sa facem sa fie cum a fost odata!
STATUSURI CRIMINALE :X
Ei nu ii pasa de masini`. Chestii`. E indiferenta`. Poti sa o legi de pat cu catusele`. E tot independenta`
Cum vreii sa aii;;] cand nu`tSii` d0reStii`?;>` cum p0tSi` sa cerii` :] daca` nu indraZneStii`;*
Trebuie sa spui ce gandesti... chiar daca ranesti. Sa iti faci curajul sa marturisesti
Cand`vad aTata`invidie..Ar`trebui sa-iau calmante`ca nu va mai sUportPana atunci`sunt gata`sa va scUip in`b0t
Mii de voci in capul` meu imi spun: hey! Incearca sa te aduni!". Si promit din nou, sa nu mai cred in promisiuni!;;]
Nu sunt perfecta... Stiu! Am o gramada de defecte, dar nu am obligat pe nimeni sa ma accepte! ♥
♥ Bate`n lemn sa nu ajungi k mine`... sunt prea fericitha si tie nu`tsy sta bineee.; x
Nu sunt asa cum ai vrea`! Iubeste`ma pe mine, nu imaginea mea`!
N.ai minte!`. Degeaba comentezi`! M`am saturat`! Tine`tsI` gura `!` De acUm si` pa`n la mOarte`!`. Suugi pl`!
Ţi se pare că am fiţe? Deloc! Încetează să judeci aparenţele : înşeală! Cunoaşte-mă şi apoi mă poţi critica toată viaţa că tot nu mă interesează!
Siiii poate'ti dau totul peste cap Ca poate faq doar lucruri care'mi plac
Dê åтåтå вåяfå nê`åm lnтоχlcåт...Dåя Sтl?! оmu nêвåяflт ê un яåтåт.
Mai vreauu 0 zi k ieri, s` razi, s` tipi, s` zbieri! S` le vad din nou nu mai am rabdare. Sper s` vina din nou aceea "data viit0are"; x!
Stii` ca Viata` e ca zarul.`! se rostogoleste.`! Cine e mai prost`.aLa` se Parleste.` =x
N`am averi! Dar am prieteni care ma suna sã`mi spunã : "Te pup, ai grijã de tine. Noapte bunã!"•"
• Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • J` tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete !
O arde`n tendinte. Si mereu Q stil. Ea ramane faTa ce`O visai. inca de miC copil ♥!
Sunt un copil intr-o lume q probleme; x..jocul tau regulile mele; x
Sa.ti bagi pl.n tot si sa pleci si sa lasi in urma ta doar visele reci!
Noi vbm de parca ne'am certa, cand spui "ce mortii tai fqiii"? inseamna ca vbsti cu un prieten p cre'l iubestiii ♥!