Incearca sa ii arati ca pe el il iubestii, explica-i asta, si daca nu intelege atunci nu te meritasi daca el iti cere "dovezi" cal iubesti cerei si tu
Pai, ce sa fie de facut... Poti doar sa ii spui, data viitoare cand te intreaba de el, pe un ton usor iritat, ca nu iti mai pasa de fostul' si ca e istorie pentru tine, ca il iubesti si ca nu te intereseaza de nimeni in afara de el. Apoi, incearca sa eviti cat de mult poti subiectul acesta, dar sa nu fie chiar atat de evident. Daca totusi te intreaba, nu ocoli, si raspundei deschis indiferent cat de greu iti va fi sa vorbesti despre asta, pentru ca daca ocolesti o va lua ca pe un "nu vrea sa imi spuna, gata! inca tine la el ". Stii, specimenele numita baieti sunt greu de inteles, ce-i drept e ca prin usoara lui gelozie reiese ca ii pasa . Bafta!
Stiu ca esti indragostita dar de aici si pana la ati da viata pentru cineva e cale lunga.Cosmin al tau oricat de indragostit ar fi de tine e clar ca tine si la relatie de prietenie cu fostul tau prieten.Si isi da seama ca nu are cum sa impace capra si varza si prefera sa te acuze pe tine. E mult prea las ca sa renunte la prietenia lui
Buna ma numesc Teo si am 12 ani.Eu iti propun sa te duci la prietenul tau pe care il iubesti cu adevarat si sai spui ca taiai da viata pentru el si daca nu te crede insceneaza ceva impreuna cu niste prietene adica sa ii faci ca un fel de capcana sapi o mica groapa si o acoperi cu frunze si el in momentul cind cade tu iesi dupa un tufisi si il salvezi ai griga sa se zgirie si tu sa il pansezi cu un plasture si atunci isi va da seama ca il iubesti cu adevarat papa sccces papa pup
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: