anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor.

Deci eu am o prietena in clasa [dintre cele mai bunechatterbox presupun] care e cam nesimtitaa asa straight face isi permite diferite chestii cu mine, adica ma trage de par ma loveste[incet si in gluma chatterbox] si eu ii spun sa termine, sa ma lase in pace, bineinteles nu-i fac nimic nu ma pun la mintea ei, si incerc s-o evit.suntem destul de mari clasa a 8a straight facesi astazi ma ciufulea ea si imi daduse parul peste ochi si o colega[straight face] m-a tras de par. Cu aceasta colega ma certasem eu azi.pentru ca le ia apararea prietenelor ei. si ma barfeste pe la spate si alea.si ea a facut multe alte gesturi necugetate.[de ex si-a trimis poze pe telefonul ei dupa al meu desi eu nu i-am dat voie, si le-a dat unor baieti din cate am inteles] si problema e ca nu stiu ce sa ma fac cu ele. mai ales cu asta. ca eu nu i-am zis nimic atunci straight face ce sa faccc? off, ce colegi am straight face multumesc anticpat rolling eyes

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Zambeste, indata se termina scoala, mergi la liceu si scapi de elewinking
Pana atunci evita-le.Fi foarte rece, irascibila in jurul lor si nu le mai permite sa iti faca ceva. Daca incearca sa te atinga, indeparteaza-le.Nu le mai permite sa iti atinga lucrurile si nici sa ti se adreseze.Prefa-te ca nu exista. Daca vor sa te ciufuleasca pleaca de acolo, daca te lovesc muta-te in alta banca sau riposteaza, dar ai grija sa fii cu zambetul pe buze ca totul sa para o joaca.
Esti mult prea buna cu ele si te-au luat de proasta.Dovedeste-le ca nu pot sa faca ce vor din tine.

1 răspuns:
| Bill_Kaulitz_Alexandra a răspuns:

Spune-i ca a gresit...