| VoiceWithin a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutorul vostru!
Ieri am inceput liceul, sunt boboaca.
Si directorul nu ma lasa vopsita roscata, cum sunt acum,
Ma pune sa ma vopsesc bruneta, blonda, castanie.straight face
A zis ca daca maine ma prinde roscata ma da afara din scoala.
Are vreun drept sa-mi faca ceva din cauza ca nu vreau sa ma vopsesc? Acum, pe bune, suntem la liceu, am o tinuta decenta, de scoala, nu fuste scurte, pantaloni scurti sau sanii pe afara.doar ca sunt roscata.
Am rugat-o pe mama sa vina maine cu mine sa discute cu directorul si a zis ca nu are timp.
Mi`e ca ma da afara maine din scoala daca ma prinde. Prefer sa-mi scata un punct la purtare dar nu sa ma vopsesc.Si plus de asta, in seara asta chiar nu am cum!
Vreun sfat ceva?sad

7 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Mai bobocitzo, eu zic sa stai linistita ca nu se intampla nimic.Lasa-ti parul asa cum e ca doar nu te da afara de la atat, ce "Dumnezo"?laughing
Bafta

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Salut!
Nu,nu are nici un drept.Și da, e doar o chestie de gust.În plus, dacă ți-e îți place care este problema?! Doar e capul tău! Și nu cred că te poate da afară pe motiv de "culoare care mă face să îmi amintesc la servici de soție sau soacră" laughing.
Deci, stai calmă.Ai și tu niște drepturi, iar dacă spui că mergi decent la școală chiar nu are nici un motiv.

| h3r a răspuns:

Buna.
Stai linistita, chiar daca e el mai ticnit, nu a vorbit serios. Ci doar sa te sperie putin.
Daca o sa comenteze iar, ii vei spune ca nu ai avut cand sa te vopsesti.

Take care.

Răspuns utilizator avertizat
| Phoenix231 a răspuns:

Stai linistita nu are voie sa iti faca nimic.
Uite un sfat maine daca iti zice ceva iei telu si il inregistrezi pe ascuns si daca te exmatriculeaza depune plangere si ai dovada de ce tea exmatriculat...
Ca fac pariu ca el va baga un motriv tampit.
Stai lin si ramai asa Roscata...
Funda?

| Anake a răspuns:

O adevarata problema de dragoste si sex, ce pot spune

| ob0situ a răspuns:

Eu nu prea cred ca este asa dobitoc dar na daca ai un roscat aprins nu cred ca este bine... incearca si tu o culoare mai inchisa si nu cred ca o sa iti mai scoata ochii