| Elllliiii a întrebat:

Am si eu nevoie de cateva statusuri dure gen: daca tu esti indiferent cu mine, nici nu imi pasa de tine, are cineva? funditabatting eyelashes

13 răspunsuri:
| svartirhimnar a răspuns:

De ce cauţi statusuri dacă nu-ţi pasă?

| Elllliiii explică (pentru svartirhimnar):

Imi pasa, dar nu vreau sa vada asta

| GreenBubble a răspuns:

Un mic sfatbig grin
Cu statusuri de genul nu faci decat sa arati ca de fapt iti pasa, dand astfel sadisfatie...zicthinking

| Elllliiii explică (pentru GreenBubble):

E prea prost sa isi dea seama ca de fapt nu imi pasa

| GreenBubble a răspuns (pentru Elllliiii):

laughing))

Ca de fapt imi pasa, pardonlaughing

Pai daca e vorba de o relatie, daca a tinut la tine idiferenta o sa-l doara mult mai rau, daca vede ca inca iti mai pasa ii dai sadisfactietongue.Gandeste-te la cum te simti tu cand vezi ca e indiferent cu tine, acelasi lucru ar fi si pentru el, daca chiar i-a pasat de tine.
tongue

A fost o relatie de aproape 3 ani..ne-am cam certat iar el nu a mai vb cu mine vreo 30 de minute iar a pai a zis: scuze ca te-am lasat singura voiam sa te calmezi.si apoi i-am zis ca nu am fost nervoasa doar suparata, si a zis : aha, bine nb.iar eu i-am zis adio. si ma gandeam ca daca imi pun un status bine ales il va durea.

Pfff...
pai daca o luam asa.
o relatie de 3 ani nu prea se duce in 30 de minute, de la o cearta minora.
Eu si prietenul meu am stat certati cu lunile si totusi ne-am impacat de fiecare data.
Daca tii la el, calca-ti pe orgoliu si vorbeste cu el.
Te-a lasa sa te calmezi...a incercat sa evite o alta cearta+ ca si-a cerut scuze, nu trebuia sa reactionezi asa.Nu lasa ceva ca orgoliul intre voi, pentru o chestie atat de mica.Eu n-am stiut cand sa las orgoliul deoparte si imi pare rau si acum...

Pai am fost despartiti si mai mult timp, da asta a fost o cearta mica, dar poate el nu ma mai iubeste adica mereu are treaba si nu poate veni sa ne vedem, bine il inteleg dar nici seara nu sta prea mult de vorba cu mine ca zice ca este obosit sau nu imi mai raspunde si zice ca a adormit, i-am zis ca daca nu mai vrea sa fim impreuna sa imi zica dar el zice ca ma iubeste, ca am ceva special etc, dar se mai uita si dupa altele si asta ma scoate din sarite la maxim, acum maine probabil nu o sa ma bage in seama si nu stiu ce sa fac sa vorbesc cu el, sau poate ar fi mai bine sa il las asa, daca nu ma cauta poate nu ii pasa, mai ales a i-am zis adio si el a iesit de pe mess, ma gandesc ca poate nu ii mai pasa

Pfff x_X
Ce-i drept e greu sa fi in situatia asta, o zic pentru ca pana nu demult eram in aceeasi situatie. Exista perioade ale unei relatii cand baietii "se plictisesc", in general la ei o astfel de perioada vine mai tarziu si le e destul de greu s-o depaseasca, desii tin la fata cu care se afla intr-o relatie au totusi si dorinta de ceva nou.Cu alte cuvine a intervenit monotonia...
El nu vrea sa renunte la tine dar s-a si plictisit, o solutie ar fi sa vi cu ceva nou, sa-l surprinzi intr-un fel sau sa fi indiferenta, dar asta cu idiferenta e cu 2 taisuri, il poate face sa se intoarca sau sa plece definitiv...
Probabil maine o sa vorbeasca cu tine, lasa-l pana maine, daca nu vorbeste, baga-l tu in seama. Daca va impacati incearca 1 din cele doua solutii de mai susthinking
Sper sa depasiti perioada asta (^_^)

Asa o sa fac, multunesc foarte mult pentru sfat:*

| OMEGALIN a răspuns:

,,Poti spune ce vrei, nu mai vreau sa te vad in ochii mei,,