| Sweetie_Andrada_1983 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste idei pentru un film pe care il fac dar nu stiu am facut o parte si acum nu mai am idei. Orice idee merge!

Răspuns Câştigător
| euuuy a răspuns:

Eu daca as vrea sa fac un film as merge pe partea cu groaza deoarece acum sunt foarte populare.In principal actori tineri (majoritate vizioarilor sunt adolescenti), avand ca subiect o poveste din trecut (gen"the ring" sau "mirrors 1, 2")cu care personajele din prezent trebuie sa se confrunte.Bineinteles crimele savarsite de o forta misterioasa(nu pre mult SF, sau fantoma)nu trebuie sa lipseasca de exemplu:Un vechi blestem te.a ajuns din urma si te vrea mort pe tine si toata familia.Ar fi bine ca inainte sa incepi povestea de prezent sa arati cum alte persoane au murit din cauza blestemului si te poti folosi de acele persoane si in prezent adica pers principal sa inceapa sa caute tot mai multe detalii si etc.La fina o pesoan care e de parte binelui sau chiar pers. principal trebuie sa moara intr-un mod violent.Finalu conteaza mult! Sper ca te-am ajutat si mult noroc cu filmel!

1 răspuns:
| Dlpro a răspuns:

Ai putea sa faci despre persoanele cu dizabilitati si cat de greu se descurca ei/ele