Nu mi se pare asta o problemă. Fetish-urile sunt normale atâta timp cat le "folosești" cu respect.
La fel cum a spus si alt utilizator mai sus, chiar exista fetish-uri mai ciudate si foarte dezgustătoare. Esti un caz foarte fericit si cred va in general barbatilor/baietilor le plac picioarele!
Primul "golden buzz" oferit dupa muuuult timp pe TPU! Probabil iubitul tau e fericit cu asa ceva la usa
Din pacate, in relația mea, lucrurile nu sunt tocmai asa cum mi le-as fi imaginat eu, insa aici nu era vorba despre mine, ci despre tine!
Seara frumoasă!
Heeei, imi pare foarte rau sa aud asta! Uite, nu vreau sa fiu pisalog si nici bagacios. Probabil contextul unde ne am "intalnit"/conectat nu este unul perfect rezonabil pentru asta insa mi-as dori sa aud ceea ce te deranjeaza imi place sa ascult omul si poate pot contribui CU CEVA! Macar o vorba sa fie…
Daca vrei si nu sunt PREA indiscret, am putea discuta cu interes
E o preferinta normala. Exista fetisuri mult mai dubioase care ar trebui sa lase un semn urias de intrebare.
Jurrr )))) si la o adica, nici macar alea
Dacă potențialul meu iubit ar avea acest fetish, nu m-ar deranja, dar dacă vine un străin, și insurat pe deasupra cu asemenea propunere, îi scot eu din cap așa ceva.
Ce nebwna esti "Rouzi" )))
Pai clar, e dubios rau sa vina un strain si sa ti propuna asa ceva
Dar na, eu ma refer sa avem NOI o relatie. gen "intre noi". Nu asa, strain. Da’ eram curios cum tolereaza fetele astea avand in vedere ca ma stimuleaza sa vad sosetele ankle la fete, albe si uneori sa le ling picioarele