| Pufitza07 a întrebat:

Am si eu nevoie de o solutie! O vecina de-a mea, care are 17 ani, este cu un baiat de 9 luni, la inceput parintii au fost de acord, dar brusc si-au schimbat parere, spunandu`i ca ii va desparti cu orice pret. A fugit cu el, dar de fiecare data o aduce inapoi pentru ca este minora, nu ar fi asa greu sa se vada mai rar timp de un an, pana vor putea sa scoata actele, dar parintii ei deja exagereaza, daca o vede vorbind cu el, o bate pe strada. a zis ca daca o mai vede cu el o omoarastraight face o verifica din ce in ce mai mult! Intrebarea mea e daca poate sa scoata actele cu el, am auzit ca doar cu acordul parintilor sau daca e insarcinata, este adevarata ultima varianta? Imi e greu sa o vad si asa, dar tine mult la el.chiar foarte mult. Iar parintii au devenit absurzi. Imi e teama ca daca va trebui sa mai stea un an cu ai ei, neavand voie sa faca nimic, va recurge la alt gest!straight face Ultima oara (acum 3 zile) a batut`o in mijlocul strazii ca a vazut ca a vorbit cu el 2 min pe strada. De atunci o tine in casa, abia poate sa vina la mine, care sunt langa usa ei. De atunci nu mai mananca si doarme numai de jos.nu vorbeste cu nimeni. A slabit foarte mult. Dar parintii cred ca asa e bine si ca se va desparti de el...

3 răspunsuri:
| MicutzaaPooh a răspuns:

Pai din pacate nu prea are ce sa faca doar s`o lase mai moale o perioada sa nu mai vb cu prietenul ei pana`si recastiga increderea parintilorthinking

| illegal89 a răspuns:

Poate astepta pana la 18 ani si dupa aia se poate duce sa stea cu iubitul ei si sa scoata actele.Ea fiind minora acum nu prea are ce face decat sa astepte...

| Pufitza07 explică:

Chiar de iese sau nu cu el.sau daca vorbeste, maica-sa face la fel, sta cu ea si la dus, sa nu cumva sa aiba vreun telefon sa vorbeasca cu el.sunt absurzihappy