| WolfGirl a întrebat:

Am si eu niste intrebari pentru cei care sunt la liceu la bilingv engleza. In ce consta examenul si unde ste mai bine sa te duci la biligv engleza : la stiinte sociale, la filologie sau mate-info? Si cate ore faci din fiecare? Sper sa ma puteti ajuat. Dau vot pentru orice raspuns bun si funda pentru cel care mai complet.

1 răspuns:
| Windswept a răspuns:

Oriunde intri,va fi aceeasi chestie. Examenul acesta l-am dat si eu, l-am trecut fiindca a fost usor.Vor fi doua probe:cea scrisa si cea orala.Cea scrisa va contine intrebari de gramatica grila/sau linie punctata, iar cea orala va fi sa raspunzi la niste intrebari pe text.Simplu(de obicei punctajul maxim pentru proba orala este de 3 puncte, cea scrisa 6 si 1 din oficiu).Si nu conteaza unde intri, examenul asta iti ofera mai multe optiuni pentru liceu, iar clasele de bilingv engleza vor face mai multe ore de engleza fata de ceilalti.Nota minima e 6, daca treci nu conteaza cat iei daca pici nu iti afecteaza media cu nimic.Eu iti recomand sa-l dai fiindca e simplu dupa mine.Bine,tu pune si clasa normala la optiuni la examen fiindca eu daca nu as fi pus-o nu as fi intrat in top 3 licee. Sper ca am ajutat.