In general cele blonde sau vopsite blonde au un aer mai angelic si probabil de aceea se spun ca ar fi proaste
dar, este adevarat ca nu prea are importanta culoarea parului ci, ce se afla sub, acesta...
Fratilor, cred ca vom dezbate la nesfarsit problematica blondelor, brunelor, roscatelor... si a gradului de prostie din dotare.
INUTIL
Coeficientul de inteligenta nu tine cont de nuanta podoabei capilare. Tine de educatie, studiu, zestre genetica, etc.
Frumusetea tine si ea de toate astea.
un mit tampit, nu e deloc adevarat. Nu conteaza culoare de par, poti sa fi si bruneta, roscata etc. daca nu ai cerebelul cu neuroni destui tot degeaba .
Draga mea nu este o parere generala dupa parerea mea. cum este oana zavoranu bruneta...
Lucrurile sint cit se poate de simple. Dupa ce super-vedeta, bomba sexi, vampa si nu in ultimul rind blonda Spamela Anderson a aparut pe marile si micile ecrane, toata lumea a ramas cu ideea ca blondele sint buuunaciuni... dar sint si toante. Apoi avem si emisiunea lui Mihai Negrotei "te pui cu blondele", in care doi copii (pe rind) le-au demolat pe frumoasele dive, care au dovedit ca-s mai toante decit niste elevi de scoala generala
amo întreabă:
Andrei67y5 întreabă: