Buna! In general, crescutul in inaltime difera de la organism la organism, diferentele de alimentatie si de stil de viata spunandu-si cuvantul. Cu toate acestea, in general barbatii cresc pana dupa 20 de ani, iar la fete inaltimea stagneaza de obicei la 2-3 ani de la prima menstruatie. Sper ca te-am ajutat!
Cresc pana la 20 de ani. fetele de la 14 ani, in schimb, cresc din ce in ce mai putin
Eu sunt fata si nu ma plang de inaltimea mea. am 1, 63 si cred ca e Ok pentru o fata.
Ritmuri diferite.Eu am aproape 16 ani, si de exact acum un an nu am mai crescut nici un milimetru.Deci asta a cam fost, oricum am ajuns pana la 1. 80, asa ca not to worry. Dar la 12 ani aveam 1. 65, si stiu ca intr-o perioada foarte scurta, mi se pare ca intr-o toamna, am crescut 8 cm. Poate e de la sport.
Asa stiu eu 18 maxim 20. dupa 20 de ani de dezvolti in latime si in creier / sunt exceptii. depinde de rasa /// eu am 1. 72 la 17 ani si cateva zile nu sunt multumit. am crescut in 3 luni 7, 8 cm si acum nu am mai crescut decat putin de ceva vreme. sper ca pana la 20 o sa mai cresc macar 7, 8 cm :X 180 e foarte bine
Baietii cresc pana la 20 de ani. de la 18 in sus incep sa cresca foarte putin, iar la 20 de opresc...
Asa stiam si eu pana a 25
Baietii cresc in inaltime pana la 22 de anii si fetele pana la 18 anii.