| Diana189 a întrebat:

Am si eu o curiozitate si nevoie de niste pareri.
El si-a dorit mult sa fim impreuna cand ne-am cunoscut, mie nu prea imi placea de el dar am acceptat, cand am inceput sa ma atasez de el mi-a zis ca nu e pregatit de o relatie, dupa am devenit prieteni, prieteni care pierdeau noptile stand in parc si in masina povestind si sarutandu-se. Brusc el si-a facut o prietena. Tot ma cauta, vorbeste cu mine, mai iesim din cand in cand si vorbim. Cam ce sunt eu pentru el?

5 răspunsuri:
| AlleSss a răspuns:

Bună!
Îţi înţeleg perfect situaţia, din păcate mă aflu într-o situaţie asemănătoare. Probabil nimeni nu va şti ce însemni tu cu adevărat pentru el, dar ar trebui să-i explici cum este situaţia din "ochii tăi" ţi să îţi explice cam ce vrea. Tu eşti...probabil o fată la care ţine mult şi se îndrăgosteşte sau o simplă prietenă cu care-şi mai pierde timpul, nu se ştie... Cel mai bine ar fi să vorbeşti cu el despre asta, nu ai nimic de pierdut.

| Diana189 explică (pentru AlleSss):

Ma gandesc intens la asta laughing. Cred ca o sa ii spun, pana la urma nu mai am nimic de pierdut, mi-a spus ca tine la mine si ca nu ii sunt indiferenta dar cu toate astea acum e cu o tipa. Aia e, dar tot ii spun laughing. Multumesc! :*

| AlleSss a răspuns (pentru Diana189):

Mi se pare corect, e tot ceea ce poţi face, chiar dacă e posibil să se schimbe multe după acea conversaţie. Baftă! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti "proasta" la care apeleaza cand se plictiseste de "Proasta" lui. "in parc si in masina povestind si sarutandu-se", va sarutati ( bine -- in ziua de azi nu prea mai inseamna sarutul ceva ) dar el isi face iubita, asta da "playboy". bv lui stie cum sa va faca pe degete.

| Diana189 explică (pentru anonim_4396):

Ai si tu dreptate laughing.