Daca e asa te place.Doar vrea sa te faca geloasa vei vedea relatia lor nu va dura mai mult de 4 zile pentru ca ceva de genu am patit si eu.Tu doar asteapta putin il vei recastiga.Nu cred ca o place pe prietena ta daca spui ca toti au ramas muti cand au vazut.
Daca te placea cu adevarat nu se cupla cu cea mai buna prietena a ta, nu face nimic lasa sa se bucure de relatia ce o au
Draga...nu-mi spune ca nu esti! Stiu ce simti,si stiu cat doare.
Dar,te-ai gandit ca el s-a cuplat cu ea,care nu din intamplare e cea mai buna prietena a ta,doar sa te faca geloasa,sa te faca sa il placi?
Poti sa faci un singur lucru=> Du-te la el cand e singur si spune-i:'te plac mult de tot dar nu ti-am putut spune pana acum...'. Apoi saruta-l. Daca iti raspunde,inseamna ca te iubeste.Dar daca nu,inseamna ca incet,incet sentimentele lui pentru tine s-au dus, deoarece s-a simtit jignit de refuzul tau, si i s-a parut ca-l ocolesti!'
Fa asta cat mai curand, nu-i lasa spatiu sa-si piarda sentimentele pentru tine!
Asa am facut eu, si acum regret nespus.L-am lasat sa plece cand il iubeam mai mult.Acum amandoi regretam, dar nu ne putem calca pe orgoliu.
Sper ca te-am ajutat si...SUCCES!
Da si eu am patit asa...stiu exact ce simti. De facut nu prea ai ce sa faci doar sa te "prefaci"ca esti de acord cu relatia dintre ei doi.
Sunt pareri atat de multe si atat de diferite.Saptamana trecuta mi-a spus ca ma place si luni s-a cuplat cu prietena mea, deci e cam complicata treaba toata clasa a ramas muta cand a aflat pentru ca si ei credeau ca ma place pe mine.
Citeste raspunsul meu de mai sus.Te va ajuta!
Buna Adriana! Exact asta mi s-a intamplat si mie doar ca era o simpla prietena, ma rog este cam acelasi lucrudeci cu baiatul ala probabil era disperat dupa o prietena a vazut-o pa prietena ta "single"si a pus mana pe ea mai devrene sau mai tarziu o sa-i faca rau si o sa te bucuri ca nu ai fost tu acea