Ce sa spun, eu sunt fata...si, sincera sa fiu, comportamentul ei mi se pare putin ciudat. De ce crezi ca daca nu te-ar placea ti-ar da ignore? Eu nu as face asa, te-as pestra ca simplu amic. Si de ce nu o saluti la scoala? Nu crezi ca e putin copilaresc, in primul rand, si te faci de ras, in al doilea rand? Aaa...nu stiu ce sa spun despre sentimentele ei, fiecare fata isi arata dragostea diferit. Eu, spre exemplu, am vorbit cu un coleg de-al meu prin mesaje, si, de la subiect la subiect, i-am zis ca il plac si dupa l-am intrebat ce parere are si el despre asta, si c daca ma place; si de atunci ma comport mai frumos cu el. Eu ti-as recomanda sa faci la fel, si din vorba in vorba sa ajungi sa o intrebi ce parere are despre tine. Un sfat prieteneste? Majoritatea fetelor urasc atunci cand un baiat se lauda cu ce a castigat sau cat de puternic e, sau cat de destept e.
Eu cred ca pisi asta se vede bagata in seama.stie ca o placi si d'aia face asa. tu ar trebui sa fi dragut si sa o saluti cand o vezi, asa e frumos. dar eu zic sa te reprofilezi.
Geo2969686 întreabă: