Toate la timpul lor. nu gasi lucrurile. nu zic ca ar fi devreme, dar las-o pe ea sa aleaga cand si cu cine se va intampla. incearca sa ii explici ca sarutul nu este nimic care ar trebui sa o dezguste ci este expresia sentimentelor. Daca te deranjeaza reactia ei evita sa iti imi sauti prietenul de fata cu ea si pentru a evita eventualele discutii explica-i si lui situatia. Poate te va ajuta cu ceva. Bafta!
E anormal ca la 13-14 ani sa te saruti cu cineva in public. Gestul tau de a te saruta pe strada este foarte urat si poate prietena ta nu e invidioasa, ci doar bine crescuta si se simte prost sa va vada incalcand regulile minime de decenta.
Va veni la momentul potrivit, nu trebuie forţată doar ca să o facă... poate doar nu îi place gestul.
Probabil ca voi va sarutati dezgustator si de aia face fata aia . Glumeam. Da ar putea sa fie vorba si de invidie, dar putin probabil. Poate ca se simte jenata ca ea nu are prieten, sau poate asa vezi tu lucrurile.
Nu e nimic ciudat in asta si e OK. Nu trebuie sa "isi gaseasca" pe cineva, va venit el si eu zic ca o ajuti daca nu o stresezi cu asta si vor venit toate de la sine, nu trebuie sa caute. Poate ar trebui sa nu o mai duci cu tine la intalnire ca sa nu vada!
Pai gandeste-te ca unii nu se saruta pana la casatorie (cazuri foarte rare dar totusi exista) deci nu-i un caz grav deloc. poate e mai bine sa nu fie preocupata deacum de baieti ca are timp si mai incolo.in plus poate relatia pe care o va avea cu un baiat la varsta ei o va lasa mai tarziu cu o inima rupta. asa ca eu zic ca e mai bine asa