anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intreb.Eu sh ca prietenele mele suntem nu foarte dar destul de populare in clasa sh ne intelegem bine ca toata lumea. dar baietii din clasa se dau+le fac mozol ca zapada sh le invita la film cu grupul numai pe scuzati:
,, tarfele" clasei care au fost combinate cu un milion de baieti+ ca isi etaleaza fundul sh sanii prin clasa prin vestimentatie.
cum sa esim sh noi in evidenata dar nu in acel sens
sau cum sa i facem sa ne bage in seama?

3 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Baietii la varsta voastra gandesc cu altceva decat cu creierulhee hee. exces de hormonilaughing. Bineinteles ca din cauza asta se baga in seama la fetele astea mai "usoare". Asta nu ar trebui sa va faca pe tine si prietenele tale sa va simtiti prost. dimpotriva! Voi ramaneti fete cuminti si de treaba, ca ei in timp au sa se mai potoleasca si le va mai veni mintea la caphee hee Si atunci voi veti iesi in castig; "tarfele" clasei deja vor fi "trecute" si total neinteresantehee hee.

| Luori a răspuns:

In primul rand, schimbati`va vestimentatia. La scoala chiar nu este nevoie sa ti arati "ce ai " straight face
Apoi pute`ti usor sa va schimbati comportamentul si sa le dovediti cum sunteti cu adevarat. Lasa`ti si cu baietii mai usor. Daca nu va place, nu va combinati doar asa de dragu` de a fi cu cineva.

| georgiana a răspuns:

Venim la scoala, nu la discoteca!