Uite care e parerea mea, eu cred ca ea te place dar poate ca a auzit niste lucruri care au indepartat-o de tine.Din punctul meu de vedere ar trebui sa o iei mai incet, sa o cunosti mai bine si apoi sa o intrebi ce s.a intamplat... Sper ca te-am ajutat, mult succes... Fundita?
Da,mersi.
Cu multa placere, sper ca te-am ajutat.
Dar prima data cand i-am spus a acceptat chiar daca nu a mai fost dupa aceea.
Poate a determinat-o ceva sa isi schimbe decizia, idk.
Daca da, ma intreb ce...
Daca da ma intreb ce.
Cel mai probabil prietenul ei.
Poate.
Pai mai bine vorbeste cu ea. Spune-i sa-ti explice ceea ce s-a intamplat asa cum s-a intamplat.Macar la asta ai dreptul dupa ce ai fost parasit asa fara nici o explicatie! Vezi ce are de spus, caci daca tot ea a facut primul pas, asta inseamna ca ea te place/placea deci ea trebuie sa aiba o explicatie pentru asta.
Dar nu as parea disperat dupa ea daca as face asta? si nu cred ca e bine sa par disperat in fata ei.
Daca rogi o fata sa-ti explice de ce te-a parasit fara motiv,asa din senin,asta nu inseamna ca esti disperat dupa ea ci doar ca vrei sa stii adevarul. Poti folosi pretextul ca vrei sa stii daca mai tine la tine, pentru ca daca ea nu mai simte nimic pentru tine, tu sa-ti gasesti pe altcineva. Pana la urma devarul va iesi la iveala, intr-un fel sau altul, deci trebuie sa incerci toate caile posibile. Tu poti accepta situatia asta asa? Sa nu stii de ce te-s lasat cu ochii in soare?
Nu nu pot, am sa incerc mersi de sugestie!
Cu mare placere!
Nu o mai cauta un timp...asta omoara orice fata. Daca iti dadea "sperante" in timp ce avea prieten inseamna ca nu e potrivita pentru tine.