| LAriiscukka a întrebat:

Am si eu o intrebare acum de revelion am plecat cu iubitul si cu ceva prieteni la o cabana, si totul a fost ok pana cand prietenul meu nu stiu ce a comentat si l-am lovit peste gura dar nu am data tare numai l-am atins timp in care l-a vazut un prieten ca l-am lovit si o inceput sa comenteze ca : Ai ma ce palma ti-o dat! si el m-a lovit inapoi dar a dat foarte tare si am inceput sa plang. ce spuneti sa il las ca m-a lovit? nu e bine ce a facut.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Sunt fata! si desi toti sariti si-l acuzati pe el, eu gasecs ca ambii sunt vinovati, nu doar ea, nici doar el. In primul rand, ea cu ce drept l-a lovit? cu acelasi drept i-a intors si el ei palma. Cat despre intensitate, poate ca le a dta mai atre pentru ca are mana mai grea, fiind baiat. Totusi, daca ar fi fost un tip educat si care sa-si iubeasca din tot sufletul prietena, nu ar fi dat in ea, cu atata mai putin in public, chiar daca ea a facut prima acest egst, pentru ac atunci cand iubesti cauti sa protejezi persoana de langa tine, nu sa o ranesti. In locul lui, eu i-as fi intors spatele ei spatele si as fi asteptat sa vina la mine sa-mi ceara scuze ca m-a plensit, nu m-as fi razbunat plesnind-o si eu. Dar, in fine, poate ca totusi a fost o scapare de moment. Daca ia vazut ca l-au impresionat lacrimile tale si i-a aprut sincer aru de egstul lui si ti-a cerut si scuze si adac in rest va intelegti bine si va iubiti mult, ar fi indicat sa puratti o discutie intre patru ochi, fara prieteni care sa va iala misto si sa puana paie pe foc, cum a facut tipul ala, si sa va promiteti unul altuia ca de acum inddiferent ce s-ar intampla nu veti mai da unul in altul nici in gluma. ar tu asigura-l ca la urmatoarea abater nu-l mai ierti nici daca ar armane singurul baiat de pe afta pamantului, nici daca s-ar tarai in genunchi in fata implorandu-te sa-l ierti sau adica ti-ar aduce in dra luna de pe cer alaturi de scuzele lui, pentru ca la a doua astfel de abatree, nici scuzele, nici iubirea jurata, nici promisiunule lui nu vor mai valora absolut nimic pentru tine. bafta, sa va impacati, sa va iubiti, sa nu mai fiti violent unul cu altul si sa aveti un an bun, cu fericire si multe realizari!

14 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Eu zic sa-l dai dracului. Nu te merita.

| Nolkyz a răspuns:

L-as mai fi luat si la bataie.

| Trandafiiiiiiiiiiira? a răspuns:

Ii pasa doar de imaginea sa in fata pretenilor.Altfel,n-ar fi dat inapoi. Sfatul meu e sa-l lasi si sa mergi mai departe.Baieti sunt o gramada.

| KinoAndreea a răspuns:

Sunt de acord cu Jυsтℓσяγ, in plus, frate, la faza asta a fost gen: "Sa nu ma fac de ras in fata acelui baiat care o zis >Ai ma ce palma ti-o dat!< ii trag si eu una." Totusi nu se face asa...zic eu.

| LolaLollita a răspuns:

De ce mai esti cu el? Draga mea, daca asa face la inceput, gandeste-te cum va fi mai incolo. Vrei ca iubitul tau sa dea in tine? Mai ales si de fata cu prietenii lui sau alte persoane? Nu cred asta.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Si nu i-a parut rau cand te-a vazut plangand?
Daca raspunsul este nu atunci e clar ca 1. ori are o problema cu nervii ori 2. il doare undeva de tine ori chiar ambele, in cazul in care este asa atunci cel mai bine ar fi sa il lasi.Sa nu te faca sa suferi si mai rau mai tarziu...stii tu mai bine.

| LAriiscukka explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Ba da i-a part rau si si-a cerut scuze.sad dar ma gandesc ca daca o dat odata in mine o sa o mai faca si nu imi doresc asta

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru LAriiscukka):

Tu daca tii la el atunci cu siguranta il vei ierta insa de uitat nu vei uita si vei fi mai precauta.
Un sfat, daca se mai intampla sa mai iti faca faze din astea ori ceva in genul atunci discuta cu el despre asa ceva (intre 4 ochi) insa fi ferma, serioasa ca sa isi dea seama ca nu-i de gluma cu astfel de iesiri venite din partea sa.Iar daca nu va intelege atunci nu te merita si cu asta am spus TOT!
Numai bine.

| AndruCriistina a răspuns:

Era cumva beat? In primul rand nu trebuia si nici nu trebuie sa il lasi sa te bata!winking Macar i-a pasat ca plangeai? A doua zi ce ti-a zis tia cerut iertare? daca nu spune-i paa fraiere du-te la alta si bato...winking dar daca il iubesti mai dai o sansa si daca iar te bate termina definitiv cu el

| LAriiscukka explică (pentru AndruCriistina):

Da era putin beat si si-a cerut iertare si a plans ca m-a lovi ca nu a vut nu a putut sa se contoleze sa il iert

| TPU3455353576 a răspuns:

Nu trebuie sa ma fii cu el daca te iubea cu adevarat nu-ti face nici un rau in viata(asa fac oameni care sint indragostiti)poti sal ierti daca el iti va cere scuze dar sa fii atenta sa nu se mai intimple

| Annayra2001 a răspuns:

Deloc! Nu e bine deloc sa il lasi! Ii spui: Eu nu ti-am facut nimic,dc mi-ai dat? Eu ma jucam cu tine,lasa-i draq de prietenii tai,comenteze, zica ce vor, eu stiu cum ti-am dat, tu stii ca abia te-am atins, dc te enervezi asa! Zi-i si tu...

| Deeniisaa a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.
Un baiat care si-a permis sa dea intr-o fata nu are demnitate absolut deloc.
Si daca acest gest a fost facut din cauza prietenilor mi se pare foarte urat.

| Rallucutsss01 a răspuns:

Eu cred ca, atunci te.a lovit din orgoliu pentru ca nu a vrut sa se faca de ras in fata prietenilor vostrii, ca apoi ceilalati sa.i spuna ca el ii permite orice iubitei lui. Ar trebui sa discutati intre voi si sa clarificati situatia happy Dar nu te lasa influentata de niste scuze aruncate in vant si gandeste.te bine inainte sa iei o decizie.