| Raluca_3317 a întrebat:

Am si eu o intrebare adresata tuturor baietilor >:!
Ati sta vreodata cu o fata care desi este frumoasa, inteligenta si stie cum sa se faca placuta si cum sa iubeasca cu adevarat, chiar daca fata respectiva nu are un bust deloc generos? Mai exact, v-ati indragostii de ea?

Răspuns Câştigător
| robertpaul a răspuns:

Esti complexata? nu ai de ce. Femeia este frumoasa asa cum e, trebuie sa stii asta.Ai incredere in tine,pentru ca altcineva nu o va face pentru tine, daca nu considera ca esti sprijin moral, verbal sau placuta.Esti femeie,trebuie sa te consideri frumoasa intr-u totul,sa radiezi,sa fii fericita in permanenta,sa te bucuri ca existi,sa apreciezi fiecare zi traita, pentru ca acel cineva, fiind langa tine va vedea asta.))

2 răspunsuri:
| Marius444 a răspuns:

Da, normal. Oricum, nici prea mare nu-i bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asa ca acum vorbim de oameni normali si primitivi.Primitivii au alt set de valori.si ii considera pe cei normali ca sunt primitivi deoarece nu sunt asemeni lor.Deci tu in relatiile tale cauti oameni normali prieteni normali.Primitivii ii lasi cu bita in spinare pe post de ghiozdan si cu capul sec ca nu ii aduci tu la nivelul tau.Nu mai boci atit ca nu am pomenit sac fara petec. Prietena mea era cea mai urita in clasa dar era desteapta si pentru asta este prietena mea.Mai sar primitivii si la mine cu gura mare dar nu ii bag in seama si latra ca lupii la luna