Esti trista pentru ca te-ai afectionat de ea, si uite sa iti spun ceva, cand vrei un animal de companie chiar nu conteaza rasa, poti adopta un catel care chiar are nevoie, eu am un catel maidanez cred ca se spune, il am de cand avea 2saptamani, nu avea nici dintisori cand l-am luat dl candva care vroia sa il arunce si i-am dat lapte cu seringa pn a invatat sa pape singur, acum are 4luni, si e asa destept si ma iubeste asa mult de nu lasa pe nimeni sa puna mana pe mine ca e gelos, iy spun ''da pupa'' ma linge pe obraz, dimineata luam micul dejun impreuna eu beau lapte in cana si el in cutia lui, pe urma il duc pe afara, si e foarte ascultator, intelege tot ce vb cu el.pn acum stie sa aduca mingea, sa se joace singur cu mingea, sa stea in 2labe si sa se invarta, deci parerea mea e ca nu conteaza rasa, ci sa tina la tine, asta e cel mai important
O sa il inveti cu timpul, ce crezi ca al meu facea afara? aoleu cat kk si pipi am mai stresmai ales sa nu vada mama ca se enerva.nu trebuie sa il bati, cand vezi ca face il certi si te uiti la el suparata si el o sa inteleaga, o sa vezi cat de destepti pot fii caini o sa se lipeasca de tine ca de mama lui si o sa te asculte.pe al meu daca il cert ca ma mai musca cateodata nu mai vb cu el si el vine pe furis langfa mine si ma lingeca sa nu mai fiu suparata. daca ai rabdare il inveti de toate, eu mai am 3frati dar numai eu ma ocup de el, si el mai mult pe mine ma iubeste.sa vezi ce dulce e, sntm toti in camera de sus, fratii mei au plecat inainte si el dupa ei, dar cand a vazut ca eu nu sunt s-a oprit pe scari si m-a asteptat
Dupa parerea mea orice caine cat timp e pui va roade tot si face toate prostiile. daca vrei caini cuminti iti sugerez sa adopti un "comunitar". Eu am adoptat unu acum 3 ani (nu era pui) si nici macar o floricica nu a rupt.
p. s: acum e cat un vitel dar tot asa de cuminte e
σяίgίηaℓ asa mi-as dori si eu un catel care sa sta cu mine incasa cu toate ca eu stau la casa si am curte as vrea sa stea cu mine doar sa il invat sa se ceara afara
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: