| Bogdana a întrebat:

Am si eu o intrebare: am baut azi un cappucino iar apoi am observat pe fundul canii o inima dar foarte clara. ce ar putea fi?winking

Răspuns Câştigător
| IQOnly a răspuns:

Iti spun eu... ori te iubeste cineva ori vei intalni o persoana mult dorita! Crede-ma de cele mai multe ori asa e 95%!

11 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Zatz

| JeSa a răspuns:

Buna!, inima ta alergand... hmm nu te increde in asa ceva!, se pare ca esti un pic mai mult superstitioasa!, Pa!

| Bogdana explică:

Nu era zat.cappucino n-are zat.si nu ma refer la ce erai n sensul de zat ci la semnificatie.

| viatadecacatt a răspuns:

Cine stiehappy
Ai vazut ca si in filme ghicesc alea in cafealaughing

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Zatul de la cafea laughing), capucino in cazul de fata laughing).
Hai sa iti zic ce vrei sa auzi : acea inima inseamna ca o sa iti intalnesti dragostea, multumita rolling on the floor)laughing).

| r8driver a răspuns:

Poate baiatul de la mare { chelnerul } si-a amintit de tine in timp ce tu beiai acel capucinowinking incearca si mai trimitei un sms.

| dada a răspuns:

Cum adica o inima? explic mai clar!

| DrViorel a răspuns:

Destinul cateodata ti-l faci, dar ai grija la superstitiile astea, caci de obicei nu duc decat la rau si ajungi sa pierzi lucruri importante increzandu-te in superstitii!

| RobYnRobYn a răspuns:

Cred ca ai putea avea undeva, o inima care te cauta si care tine la tine pe ascuns sau ca cineva iti influenteaza viitorul(iti face vraji) gandeste-te la toate persoanele carora le-ai dat ocazia sa te cunoasca dar ele nu te-au apreciat(crede-ma STIU prea bine ce se poate intampla)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era o forma desenata pe pahar laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic adevart in astea cu ghicitul iti zis eu. poate ca te place cineva sau poate ca placi mult pe cineva si ti se pare ca e o inima acolo si eu anul trecut cand mergea pe strada vedeam pietre in forma de inima;(