| zyzy a întrebat:

Am si eu o intrebare.am o prietena care imi e foarte apropiata dar toata lumea imi zice ca ea ma indeamna la lucrui rele, ea este cunoscuta drept o fata usoara desi nu e asa, o cunosc de 4 ani stiu tot ce a facut.are un caracter puternic si m-a facut sa cred ca nu pot sa fac nimic fara sa o intreb de frica sa nu se supere, toata lumea imi zice ca am devenit ca un catelul dupa ea, de cand sunt prietena cu ea fumez, desi acum m-am lasat tot la sfatul ei, de cand sunt cu ea chiulesc si parac fac multe lucrui pe care nu le-ai face daca nu asi fi prietena cu ea, da-mi un sfat ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| Raluca1724 a răspuns:

Faci ce-ţi dictează mintea. Dacă tu crezi că îţi este o prietenă adevărată, şi nu falsă, atunci nu asculta părerile altora, părerea ta contează. Tu singură ai spus că sunteţi prietene de 4 ani. Atunci înseamnă că o cunoşti destul de bine şi ştii că ea nu e aşa cum spune lumea. Mult succes şi nu mai asculta de bârfele şi gândurile rele ale altora!

| ѕα∂ gιяℓ a răspuns:

Pai.stai cu ea in timpul din weekend.in rest renunta la obiceiul asta de a sta cu ea. te invata numai de rau. fa. ti noi prieteni.integreaza.te in noi grupuri si ai sa vezi ca totul va fi bine. mult succes!big grinbig grinbig grin:big grinbig grinbig grinbig grin