Sincer... te comporti ca un cocalar... ceva tipic cocalarilor..."bah marul ala e rosu"-"ba nu ma e verde"... dupa aceea urmeaza "bataia" care de fapt este o provocare la impinsaturi si imbranceli si la eternul "ce ma esti smecher, eu sunt mai smecher decat tine"...si a doua zi fiecare isi cheama 5 prieteni de sotron pentru a-l invata minte pe "smekeru ala care so loat de mine"...sunt satul de genul asta de oameni
Nu am zis ca esti cocalar, am zis ca te comporti ca unul, deoarece tipul asta de comportament l-am intalnit foarte des la cocalari.Nu era necesar sa va luati la bataie, daca erai baiat destept nu te mai contraziceai cu el, ca deh, cica traim si noi intr-o lume mai civilizata.Si nu sunt un copil rasfatat crescut in puf...sunt unul care intelege cat de cat bine viata si pe cei din jur. Iar faza cu "vin eu cu niste baieti de liceu" mi se pare cel mai "cocalaresc" lucru.Nu e bine sa te dai mare pe spatele altora, daca vrei respect, castiga-l cu propriile forte.Si sa stii ca sunt destul de trecut prin viata, dar sincer nu prea mi-am luat bataie de la altii, pentru ca nu m-a scarmat in cur sa ma iau de altii.De batut m-am mai batut cu cine merita...si sunt multi care si-o cauta cu lumanarea dar eu ii ignor...pana cand vor incalca o limita si ma vor agresa fizic sau moral, pentru ca atunci sunt de acord cu tine, merita o bataie
X-( daca nu imi trece fac ca in clasa a 7-ea ca sa mai luat el de mine da atuci am vn cu din astia mari de la liceu si l-am inblanzit da faza e cau plecat toti si as putea sai chem chiar daca il aud e vii cu aia tie frica... da sincer nu creca pot sa-l bat e mult prea inalt si gras pentru mine...
@lucas daca eu sunt un animal cum spui u.....lumineazama u cum ai proceda?
@deejayra daca zici ca eu sunt un cocalar...sincer cuvantu asta ma dezgusta nul suport e ridicol nu ma supar daca ma jignesti pentru asta dar cuvantul asta niciodata nu mi-a placut...si faza cu smecher niciodata n-am zis cas smecher si ...in viata ca sa treci prin ea nu stai pur si simplu in fata la pc lasi comm si gata...se vede ca nai schoala vieti nu esti trecut prin viata nu ai avut parte de suferinta.eu n-am fost ca tine un copil rasfatat de mic sa am tot ce vreau.cu totate ca acum am o sitoatie financiara destul de bunicica... da vreau sa te intrebare de cate ori tiai luat bataie de la cei mai mari ca tine cu 5, 6 ani ...intrebarea este despre durerea mea pe care o am nu despre atitudinea mea...normal ca multi vor lasa comment ...esti un animal, esti cocalar.etc si alte insulte din astea... dar asa cum am mai zis nu mam nascut rasfatat ca tine...si in legatura cu prieteni de sotron injurama de parinti, de cei care nu mia sunt si miau fost dragi etc... da de prieteni sa stii ca ne suparam
Daca zici u ca eu ma bazez pe alti prea mult cum ar fi asta... uite un ex:u impotriva la unu cu 1 m mai inalt cu 50 kg mai gras? ai face fata u singura tiar da una si gata...si da chem pe alti daca tot am prieteni dc sa nu nu-i folosesc...adica stai asa e mai mare si stai nu e mai bine sa-l las sa ma bata...am un prieten tot in clasa care e mai retras nu e cu bataia cu alea si sa ia mereu da el il bate sa crede el nu-s cine si da intreadevar e bun la bataie da in clasa a 7-ea am chemat pe unu bine facut cu inca candva si din astia asa mai bazati si a vn si i-a zis. ceai mah cu el esti ''smecher''...si sa balbaia a ca nu ca noi glumeam ne jucam doar.etc pana l-au luat aia la bataie... puteti sa credeti despre mine cas un animal sau ce vr voi da viata-i dura... dar trebuie traita...deci daca am prieteni dc sa nu-i folosesc.bine nu zic ca mereu cand e unu care nu pot sa-l bat
Hmm...au trecut doar 3 ore...mai asteapta nitel si daca nu iti trece cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere sa faci o radiografie sau ceva
Mai bine te duci tu maine frumusel la scoala si ii rupi capu, dupa care te duci la doctor si il acuzi si de vatamare corporala!
Cred ca ar trebui sa te ocupi de durerea ta din dreptul inimii sa nu fie ceva garav si pe urma vezi ce faci cu razbunarea care dupa parere mea nu e cea mai buna alegere
Nu trebuie sa faci 2 lucruri in primul rand un sfat:poate el te place cand un baiat te loveste inseamna ca te place ori te-ai imbolnavit ori
trebuie sa vb cu el despre asta poate o sa iti treaca si spune-i ca iti pare rau de ce s-a intamplat
mult noroc