| deyutssa_1006 a întrebat:

Am si eu o intrebare ce se face pe twitter? Adica am auzit ca poti vb cu unele vede in fine vreau sa stiu am cont dar nu stiu ce sa fac cu el.

2 răspunsuri:
| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Sa incepem (unde este imagine, continuati sa cititi in continuare pana la finalul mesajului):
- click pe http://twitter.com/
- apoi dati click pe butonul "Give it a try >" - site-ul o sa va duca apoi in pagina in care trebuie sa introduceti datele despre voi: nume, nickname-ul/username-ul ales, parola, adresa de e-mail. Atentie mare la username-ul ales (sau numele contului) deoarece acela o sa figureze si in adresa de web a contului.
- dupa ce ati completat toate casutele, dati click pe butonul "Create my account"
- in secunda urmatoare o sa va apara o fereastra cu titlul "Are you human?" in care voi trebuie sa introduceti literele/cuvintele afisate – adica "Union…. dupa ce ati facut acest lucru o sa ajungeti intr-o pagina cu titlul – Find sources that interest you – in care daca dati de exemplu click pe linkul "Funny" din partea stanga o sa va apara conturi/prsoane de pe Twitter care au legatura cu acest subiect. In momentul in care va apar conturile/persoanele respective, puteti alege sa urmariti un cont/persoana printr-un simplu click pe "Follow"
- daca ati terminat cu pasul asta, mergeti si dati click pe butionul "Next step: friends >>>", unde daca bagati parola contului de e-mail cu care v-ati inscris, Twitter o sa va caute in acel cont adresele de mail din contacte, dupa care le va confrunta cu adresele de mail ale membrilor Twitter si astfel va va sugera care din contactele de pe e-mail se afla si pe Twitter, asta in scopul de a-i gasi mai usor si de a-i urmari. Sfatul meu este sa treceti peste acest pas, fara a face ce am zis mai sus.
- trecand la pasul urmator, facand click pe "Next step: others >>>", puteti face o cautare dupa numele unor persoane pe care le cunoasteti. Daca nu vreti sa faceti asta, click pe "Next step: You’re done >>>" si o sa ajungeti exact in pagina voastra de Twitter unde puteti scrie primele impresii in casuta de sus (vezi casuta din imaginea alaturata) SPER ca te amajutat! Si nu prea cred ca vb cu vedetele pe twitter te pup

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Daca ai cont personalizeazal pune-ti foto, vb cu prietenii si iti faci prieteni noi