Ba da, adica media celor doua teze se aduna cu media 5-8, se imparte la 2, iar cu media obtinuta mergi mai departe la liceu, dar la unul nu prea bun
Esti clasa a8a?
Ps: Si eu sunt
Da asa se pare acum in clasa a-8-a daca nu iei examenele nu intri stai pe tusa un an.
Cine nu ia examenul iil trimitee la o scoala saracacioasa...nu stai pe tusa.deci daca nu iei examenu.esti trimis la un liceu prost.
Inseamna ca 40% dintre elevi stau pe tuse un an
pana acum nu puteau sa faca legea asta,.
bagamias ceva in ei si in legile lor,. trebuie so bage la anul
Cine nu le da deloc nu intra. dar daca le-ai pierdut cand le dai in timpul scolii. le vei da. iti vor spune profesorii cand, dar vei fi repartizat in repartizarea 2. adica vei intra unde sunt locuri libere =liceele slabe.
Bună.
Ce altă grijă mai ai decât să înveți ca să poți trece examenele?
Pa, pa.
Ce aveti frate! nu sta nimeni pe tusa. examenele sunt 50 la suta.so.calculeazati media 5-8 plus media examenelor(romana plus mate)impartit la 2.asta e media ta.de ex daca in 5-8 ai avut media 8 iar la examene ai 4 se face asa:8+4:2=6,rezulta ca media ta de admitere este 6.si poti intra la un liceu nu foarte bun dar nici de ****. gasesti unu cat de cat.si intri la ultima clasa.si eu sunt a 8a dar nu magnadesc ca o sa iau mai putin de 9 la examene.si pune mana pe carte pentru ca examane mai usoare ca astea nu au mai fost never!
Da sunt a 8a
mi-e frica
eu sincer am media 7, 20
deci cu cel mult 4 in teza la mate...ca nu ma astept sa iau mai mult.
nu am sanse
anonim_4396 întreabă: