| ioanayoax a întrebat:

Credeti ca ma puteti ajuta? Imi place de un baiat. El este a 12-a, eu a 8-a.Suntem de la aceeasi scoala.Can trece pe landa mine cu preietenul lui, imi zambeste de fiecare data. El este la alt etaj, dar mereu vine pe la etajul meu unde am clasa.Pana acum nu mi-a vorbit. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Cherry56 a răspuns:

Pai poate doar e genul care zambeste mereu, poate te place sau poate face misto de tine. pot exista foarte multe variante thinking cel mai bine este daca aveti o cunostinta comuna sa va faca cunostinta si atunci poate va cunoasteti mai bine tonguesmug

4 răspunsuri:
| asy25 a răspuns:

Virbestei tu lui...si daca crezi ca este prea indraznet fa-o ca si cum ar fi un accident.

| ioanayoax explică:

Din cate stiu eu nu este genul sa faca misto, dar nu stiu ce sa-i spun daca il vad. sunt cam timida ce-i drept.

| ioanayoax explică:

Din cate am auzit nu e genul sa faca misto... dar sunt cam timida si nu stiu cum sa-i vorbesc... ma puteti ajuta?

| ioanayoax explică:

Uneori se plimba pe holul nostru si singur si ma priveste mereu si de la distanta si de la apropiere, o data mi-a zis buna, dar nu i-am raspuns bine. dar mi-a zis si f incet cand trecea pe langa mine.