| Mihai543215 a întrebat:

Am si eu o intrebare: Cum as putea sa imi maresc pectoralii sau bicepsii( mainii) acasa? Dau fundita

5 răspunsuri:
| DoubleS a răspuns:

In fiecare seara si dimineata, fa cate minim 30 de ridicari (pe o sg. mana) cu o sticla plina cu apa de 2, 5 l. nu-ti fa griji daca vei face febra, este ceva trecator! app. oricat de greu iti va parea, corpul se obisnuieste cu exercitiile (oricat de grele ar fi ele) in max. 2 saptamanii. funda? big grinbig grinbig grin

| severus a răspuns:

Mergi la o sala de forta si te invata baieti de acolo

| EX a răspuns:

Trebuie sa te duci la sala frate sa tragi de fiare.

| tymo20 a răspuns:

Ia-ti Powerball e mai bun decat ganterele in plus este cel mei rapid giroscop. Ai atins vreodata un obiect care pare legat de ceva si totusi nu este? Un obiect pe care daca incerci sa il misti, opune miscarii tale o rezistenta puternica dar in acelasi timp placuta? Iar rezistenta creste odata cu forta cu care il misti, ajungand la un cuplu de torsiune si o inertie uimitoare in cel mai scurt timp.
Ce este Powerball? Un giroscop nou, dinamic, perfect echilibrat, care poate ajunge la viteze de peste 15000 de rotatii pe minut, moment in care va exercita o presiune de peste 18 kg asupra bratului cu care il rotesti. Fara baterii, fara motor, pur si simplu prin putere giroscopica. Este cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata!

Odata pus in miscare, puterea giroscopica generata se transmite in incheieturi, brate si umeri, la turatii reduse avand o actiune calmanta, benefica, de refacere. Este folosit atat de sportivi cat si de persoanele obisnuite pentru tonifierea si intarirea incheieturii mainilor, a coatelor, antrenarea muschilor bratelor si umerilor.

Milioane de dispozitive Powerball au fost vandute pana acum in intreaga lume - micutele si amuzantele sfere iti aduc atat de multa satisfactie incat devii dependent de ele si cu greu mai poti crede ca nu vor cuceri pana la urma pe toata lumea! Prin urmare, fie ai ajuns la noi cautand cea mai originala idee de cadou pentru cineva important din viata ta, fie esti pasionat de dispozitive ingenioase ori petreci prea multe ore cu mainile pe tastatura computerului si ti-ar fi util un exercitiu placut de refacere a incheieturii. Sau poate esti un amator de fitness ori un atlet profesionist, practicant de tenis, baschet, ciclism, golf, mountain biking, motocros, alpinism, scrima, hochei, canotaj, caiac... si lista poate continua.

http://powerball.ro/

| Black a răspuns:

WOW WOW WOW... mai usor...
1.@Anutza, el e baiat. e o diferenta... 2, 5kg sunt putin...
incearca cu niste gantere pe care sa le poti ridica cam de 5-10 ori adica dupa ce le-ai ridicat de 5-10 ori corect sa nu mai ai forta sa le mai ridici. pe "zi" ce trece, poti sa faci din ce in ce mai multe... cand devine lejer sa faci 30 mai pui greutate
2. nu dureaza max 2 saptamani... dureaza cateva luni daca faci in fiecare zi cum trebuie...
3.@tymo20 LOL tu faci reclama la PowerBall sau ce faci? -.-
am si eu PowerBall. chiar 2... si sincer iti zic ca nu faci muschi cu ea -.- e buna doar de amuzament
si cum ai scris si tu, este folosit pentru intarirea incheieturilor
NU te ajuta sa faci muschi