| Iullya38 a întrebat:

cum pot sa demonstrez unei persoane ca poate avea incredere in mine? fundalove struck

Răspuns Câştigător
| Alina_9592 a răspuns:

1-Ascult-o
2-Intelege ce vrea sa-ti spuna
3-Sfatuieste-o sincer
4-Fii prietena buna
5-Pastreaza-i secretele (nu el divulga)
6-Aparo indiferent ce s-ar intampla
7-Las-o sa te cunoasca
8-Ai tu incredere mai intai in ea
9-Incredinteaza-i un secret
10-Si fii rabdator/rabdatoare cu aceea persoana.
el / ea va decide daca poate sa fie bun prieten cu tine
dar cel mai important este sa fii tu insuti, sa fi sincer, un prieten devotat, ascultator, intelegator si atunci cand este la necaz nu o abandona...Prieteni Adevarati se ajuta mereu...si la bine si la rau. Sper ca te-am putut ajuta. Funda?

2 răspunsuri:
| Alliciaa a răspuns:

Fii mereu alaturi de ea, spune-i ca vei fi langa dansa/u de cate ori va avea nevoie.Sa se bazeze mereu pe tine cand are o problema.
Uite,o fata se tot dadea la prietenul meu,si desi inainte nu o puteam suferi, acum o ajut mereu cu iubitul ei, iar ea are incredere in mine.IMi spune fel de fel de secrete, si patanii.Tot ce fac e sa o ascult, incerc sa o inveselesc sau sa o ajut si ii spun ca voi fi mereu langa ea orice s-ar intampla.
Fii si tu mereu acolo pentru aceea persoana, si nu incepe sa o vorbesti cu altii sau sa incerci sa-i faci rau cand te supara.

| Liviucu a răspuns:

E cat se poate de simplu. Uita-te in ochii persoanei, vorbeste-i sincer si tine-o de mana. Va simti tremuriciul vorbelor cat si al mainii tale calde... si sigur te va crede. happy