Buna! sfatul meu e ca iti vei da seama tu ce trebuie sa faci, atunci cand vei fii fata in fata cu prietenul tau.in acel moment lasa-te condusa de sentimente si de acel impuls.nu cred ca daca isi da seama ca e prima data cand saruti un baiat v-a incepe sa rada sau iti va spune ceva negativ.cred ca va dori el sa te invete sa saruti.
Sarutul nu se invata, se simte.In plus, fiecare persoana saruta diferit.Nu ai de ce sa ai emotii si nu ai ce sa incurci. Adica ai...intelegi tu.Si daca isi da prietenul tau seama ca nu te-ai mai sarutat, ce?!
Pai chiar daca nu stii inveti. Incearca asta cu prietenul tau de mai multe ori pana consideri tu ca nu te mai incurci. Asa ca bafta:*
Si ce daca isi da seama ca nu ai mai sarutat.Ai doar 16 ani. Daca e un baiat serios va aprecia acest lucru nu te gandii ca la un fapt negativ ca nu ai mai sarutat.Gandeste-te ca si cum acest lucru te face speciala. Succes
1.primul meu sarut a fost ieri2 si eu fakeam la fel.3 m-a luat pe neasteptate si nu am avut ke fake4 asa fakeam si eu dar azi...nu mai fac asa:Xsi nu ai cum sa gresesty te saruta el