Poate ca si ea te place pe tine si,acum ca tu ai avut curajul sa vorbesti cu ea,a ramas surprinsa,iti dai seama ca daca va cunoasteti de atata timp si tu vrei dintr-odata sa treci de la relatie de prietenie la altceva, poate nu stie cum sa reactioneze si daca sa inceapa o relatie cu tine.Ia-o si tu mai usor, nu te grabi.
Cati ani are? 15-16? Sau mai putin? E important.O sa-ti raspund pe urma la intrebare.
Buna robert
Pai... Daca este timida ia'o mai usor
Poate ca te place. Daca sunteti buni prieteni poate ii este frica sa nu stricati prietenia... Nu pot sa spun ca nu te place fiind ca nu stiu... Dar eu iti sugerez sa vorbesti cu ea fata in fata si sa vezi ce simte pentru tine Asta e cel mai bun lucru :*
Baftaa! :*
Daca altora le-a spus ca nu inseamna ca nu si pe tine nu vrea sa te raneasca de aceea spune nu stiu. Mai era o varianta daca tie iti spunea da si altora nu atunci insemna ca da ii era rusine sa recunoasca fata de alte persoane.
Stii,cand sunteti voi singuri,te apropii de ea,ii iei o suvita de par, i-o dai incet peste ureche, incepi sa te apropii de ea incettt si o saruti.Incearca sa fii "gentelman" asa le pace fetelor! O s-o dai pe spate