Mult tupeu.Noua fetelor ne plac baietii siguri pe ei.Arata.i ca esti in stare sa lupti pentru ea. Daca iti doresti ceva, fa tot ce poti sa obtii. Eventual inceraca cu un cadou(o poza inramata cu voi, un tricou personalizat cu un mesaj haios). Insista dar nu o agasa, nu o sufoca
Mult succes! Funditaaa
Pai...cel mai bine este sa-i spui ca o placi/iubesti, printr-un mesaj sau offline daca nu ai tupeu in fata ei. acum ea poate nu-ti raspunde pentru ca ea poate tine minte motivul pentru care v-ati despartit si o doare sau cv in gen sau poate ea si-a dat seama si de data asta vrea sa lupti pentru ea, sau pur si simplu crede ca este de fatada ce faci tu. vorbeste cu ea(cum vrei daca nu face to face) si vezi exact. succes
Uite; fetelor le place sa te amageasca, sa le acorzi foarte multa atentie exact cum faci tu, asa ca data viitoare cand iesi afara ea se va astepta sa o iei in brate etc, ce faceai mereu.De data asta incearca sa te plimbi prin parc sau intr-un loc mai diferit si incepe discutia '' Mai stii cand eram prima data impreuna... cand am facut asta....sau ceva" si sa nu iti fie rusine ii zici pur si simplu te refuza asta e, mai bine sa afli inainte de ati pierde timpul degeaba
Multumesc tuturor am rezolvat cu fata! M`am impacat cu ea toate raspunsurile m`au ajutat multumesc! Funda