| Andutsaa a întrebat:

Am si eu o intrebarebig grin
Parul meu este cret (poate prea cret), uneori nu stiu ce sa ii fac...nu mi'l intind foarte des (odata de doua ori pe saptamana) iar atunci cad mi'l intind mi se increteste dupa 2-3 ore...nu stiu ce sa ii mai fac.

Voi cum credeti ca ar trebui sa il las? Asa cret? Si va rog mult sa imi mai da-ti cateva idei cam cum as putea sa il fac...(frizuri). Va rog mult! Multumesc

2 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Thaomneeee de ce sal aia drept? e naspa mai supe e cret il am drept si este naspa cateodata mil fac cret cu ondulatorul sau impletit cand nu am vreme dar lasa-l as a ca muti te-or invidia

| DeeaNegrea a răspuns:

Ma aflu in aceeasi situatie.Si eu am parul cret si ma satur de el si as vrea sa stea intins.Cateodata il impletesc(2 cozi sau una) il prind in coada, coc...De obicei dupa ce fac baie vreo 2 zile imi lace cum imi sta cu el desfacut apoi il intind si mai sta cateva zile(in astea cateva il intind numai o data bine si apoi cam o data pe zi mai dau cu placa prin el ca sa nu revina la forma initiala)si uite cam asa...Cateodata imi fac bucle(cateodata cu peria sau cu placa). Si buclele rezista mult mai mult timp pentru ca parul ramane la fel cum este el natural numai cu onduleuri mai mari sau mai micitongue.
Sper sa fi fost de ajutortongue