Poi daca il iubesti ca are bani asta nu se mai numeste iubire ci interes deci iubirea adevarata este atunci cand iubesti o persoana prin felul ei de a fi si nu pentru bani sau masini etc
Pentru mine este important sa iubesti cu adevarat. Banii reprezinta doar un obiect, partea materiala. Iubirea ar trebui sa uneasca oamenii, sa-i faca sa se lase purtati de sentimente pe scena vietii.
Să iubesc un băiat cu adevărat. Dacă îl iubesc pentru că are bani, de fapt nu-l iubesc pe el, ci banii lui.
Logic ca te simti mai bine cand il iubesti cu adevarat
indiferent ca-l iei tu pentu bani
dar relatia nu tine mult
Pt mine e mai important sa iubesc un baiat cu adevarat sa il iubest,nu pentru banii,dar totusi daca chiar e o relatie serioasa trebuie sa aiba si ceva banii sa avem cu ce trai impreuna., ca de exemlu degeaba e el frumos daca e mai stiu eu ce om al strazii, orkm nu spun sa fie bogatas... nu vreau sa fiu inteleasa gresit vreau sa lucreze undeva...nu prea conteaza unde, funda?
Sa iubesc un baiat cu adevarat. Iubirea e mult mai importanta in viata decat banii.Banii nu aduc fericirea.Ci iubirea care te face sa simti ca plutesti. Iubirea e cel mai frumos sentiment, cand iubesti nu mai ai nevoie de nimic.
Femeia iubeste banul. De ce?
Iti place de-o fata, o adori, o iubesti, tu chiar simti aceste lucruri pentru ea dar pe tine nu te intereseaza altceva. Nu conteaza daca e saraca, daca e bogata(Asa sunt eu) dar tu o iubesti. Tu ii poti oferi iubire.
Fata te iubeste insa ea isi exprima iubirea doar daca are bani de cheltuit, asta am vazut in multe cazuri. Tu nu ai altceva de oferit decat bani, singurul lucru care o multumeste.
Sa iubesti un baiat cu adevarat.
In ziua de azi nu prea mai gasesti astfel de fete, 90 % sunt numai pe interes. Restul de 10 % iubesc baietii cu adevarat, dar le gasesti foarte rar pe aceste fete. Sunt si banii necesari, dar chiar nu aduc fericirea asa cum unii cred.
Toate raspundeti la fel... cautati doar iubire adevarata. Poate ca asa este, dar cate dintre voi vor ramane la fel? Aveti grija, ca lumea e plina de tentatii. Si inca ceva: aveti grija de sfaturile cui ascultat, ca sunt multi oameni care din invidie sunt in stare sa dea sfaturi proaste, si uite asa pierdeti baieti buni care va iubesc, si dati peste niste animale care va trateaza ca pe niste carpe. Aveti mare grija...
Forevăr întreabă: