anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare, daca eu am 18 ani si tata continua sa imi puna restrictii cum ar fi sa nu ma mai lase la pc, care este cumparat tot din banii mei pentru ca nu am luat bac-ul si o sa-l iau in vara si sa nu ma lase toata vara la pc nici macar cateva ore sa ma relaxez si eu, e normal?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

FOARTE normal. Stii si tu ca este asa din moment ce ti-ai sters intrebarea.

| ania a răspuns:

Cata vreme ne ești pe cheltuiala ta și stai în casa lor e normal sa asculți de părinți.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este normal fiindca se gandeste la sanataea ta psihica si fizica si te trimite probabil afara, sa ai o viata NORMALA si sanatoasa, nu sa stai toata ziua si noapte, pe computer.
Uneori trebuie sa facem binele cu forta, in special cand este vorba de copii nostri, care fac obsesii pentru lucuri nesanatoase.

| dullcat a răspuns:

Buna.Teoretic esti adult conform legii, dar din moment ce nu ai luat bacul, care e numit si examenul maturitatii, ar trebui sa asculti de tatal tau si sa te pui cu burta pe carte.

Succes.

| VoidEternal a răspuns:

Perfect normal.

| StoicAnalysis a răspuns:

Atata timp cat stai in casa tatalui tau, ii mananci mancarea, si iti suporta cheltuielile de intretinere, eu zic sa faci macar atat pentru el. De la 18 ani deja trebuie sa ai un plan de a-ti lua bac-ul si eventual sa incepi sa-ti cauti de munca...

| Miruna333 a răspuns:

Sa iti limiteze timpul la pc pentru a te axa mai mult pe invatat, nu este gresit. Sa nu te mai lase absolut deloc, e putin exagerat, insa, poti intelege de ce face acest lucru. Restrictiile pe care ti le pune sunt pentru a te ajuta. Este cunoscut faptul ca pc-ul este o distractie de la invatat.
Discuta cu el pe acest subiect si explica-i cum te simti, pe langa invatat, ai nevoie si de relaxare. Bafta la bac!

| sammie a răspuns:

Tu ai cumparat locuinta?

| Sistemulxxl a răspuns:

Daca aveam o fiica care nu a fost in stare sa ia Bac-ul (asa ca tine) nu mai putea sta in fund 1 luna. De unde scrii? De pe telefon? Eu ti-l luam si pe acela.