| andreea20193 a întrebat:

de ce baietii fac totdeauna fetele urate, pe mine ma fac urata cei de la scoala si grasa ( da sunt mai plinuta dar nu obeza) iar pe o fata care e slaba o fac aschiuta, pe o fata care are cosuri pe fata ii spun ca are cosuri multe, pe toate fetele le fac cumva, nu stiu ce sa ma fac isi bat joc de mine si nu stiu ce sa le spun? crying eu totdeauna sunt o fire mai linistita, iar acasa ma simt mai bine toti spun ca sunt frumoasa ( macar nu imi spun in fata ca sunt urata) un sfat bun nu ar sctrica, multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Snowfall a răspuns:

Incearca sa ii ignori si nu pune la suflet toate rautatile lumii. Intotdeauna vor exista persoane complexate si plictisite de viata lor, care pentru a se simti mai speciale si mai bine in pielea lor incearca sa ii faca pe ceilalti sa se simta mai prost decat ei. Crede-ma ca o persoana care are cu adevarat incredere in ea nu se va obosi sa faca asa ceva. Tot ce vor ei sa faca este sa te faca sa te simti prost, sa te simti inferioara lor si astfel ei sa se simta superiori tie. Nu trebuie sa iti pese de asemenea persoane si tot ce ar trebui sa simti pentru ele este mila. Succes!

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eeee,Si eu ma consider urat.Dar fac haz de necaz, si mai iau peste picior pe unu doi laughingNu exista oameni perfecti, toti avem defecte.De ar fi sa cautam nod in papura, si vedetele care au facut `nspe mii de operati, tot au un mic defect.Ori eventual nu au nici un defect vizual, dar poate sunt proastelaughing
Ce preferi draga, sa fi proasta si frumoasa? Sau sa fi o femeie cu principii si cu 2 3 defecte? Eu personal as alege o femeie cu 2 3 defecte si cu principii, decat una care sa se culce cu juma de oras si seara sa vina sa se bage in pat langa mine.
O femeie o data mi-a spus "Nu conteaza cum arati, ci cum gandesti " happyCapul sus, va veni aceea zi in care le vei da peste nas la papagali care acum rad de tine.Asa a fost la mine cand mam angajat prima data, toti de varsta mea radeau ca sunt agent de paza, acum eu rad de ei, ca ei nu au unde lucra... Eu de bine de rau castig un ban al meu, pe cand ei tot la parinti intind manahappy

| SimoNARaluCA a răspuns:

Ignora-i.Nu stiu in ce clasa esti, dar colegii tai sunt complet imaturi.Un lucru este sa spui asta in gluma(la liceu, facultate am fost mereu aschilopata clasei) si alta e sa te iei de defectele cuiva.Aceiasi baieti care te fac acum in fel si chip vor vrea probabil mai tarziu sa se "combine" cu tine.Crede-ma, mi s-a intamplat la fel.Deocamdata nu pune la suflet pentru ca nu merita! happy

| andreea20193 explică (pentru SimoNARaluCA):

Clasa a 6 a

| SimoNARaluCA a răspuns (pentru andreea20193):

Ar trebui sa se maturizeze putin.Imi par mult prea nesimtiti pentru clasa a6-a. :/ Cum am mai spus, incearca sa nu pui la suflet pentru ca nu merita.Succes big grin

| andreea20193 explică (pentru SimoNARaluCA):

Mersi happy si da sunt nesimtiti