| nyoentox2002 a întrebat:

Am si eu o intrebare de curiozitate! A luat cineva somnifere pe perioade de drumuri lungi cu masina/autobuzul? Daca da, v-au fost de folos?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu iau niciodata asa ceva. Indifernt daca conduc( ar fi un lucru foarte grav) sau ca pasager.

| UnDiavol a răspuns:

O singur dat am folosit in viața mea acum câteva zile in urmă sincer nu aveau niciun efect e vrăjeală nu au niciun efect

| AlexValentinn a răspuns:

Nu inteleg intrebarea ta, daca am luat somnifere pentru a adormi pe timpul calatoriei sau daca am luat somnifere ne-au incurcat? Eu am luat vreun an somnifere mai exact olanzapina si eu conduceam masina in timpul zilei si nu ma afecta deloc, desi este recomandat sa ai atentie foarte mare cand conduci vehicule sau chiar de la o anumita doza in sus mi se pare ca nici nu ai voie sa conduci, dar eu conduceam si nu aveam treaba. Se considera ca ai reflexele mai slabite sau poti adormi la volan din cauza oboselii care ti-o induce dar eu nu am avut niciun fel de problema.

| nyoentox2002 explică (pentru AlexValentinn):

Nu ai inteles bine, adica nu sa conduc, gen eu am rau de masina de mic, vreau sa treaca si timpul mai repedelaughing))

| AlexValentinn a răspuns (pentru nyoentox2002):

Eu luam niste pastile cand eram mai mic ca si eu aveam rau de masina sau autobuz, vomitam de fiecare data mai ales daca era un drum cu multe curbe printre dealuri sau munti si luam pastile ca sa nu mi se mai faca rau dar nu mai stiu exact ce pastile luam. Nu iti recomand somniferele pentru ca in primul rand nu sunt pentru asa ceva, daca iei somnifere nu inseamna ca poti sa dormi la comanda, inseamna ca vei dormi 4 -5 ore mai mult decat dormi de obicei, dar asta se intampla atunci noaptea cand dormi tu, nu ca mergi tu la un drum gata iau somnifer si dorm si nu imi mai e rau, nu functioneaza asa plus ca o singura pastila de somn isi face efectul pe 3-4 zile, nu doar pe cateva ore si alea sunt pentru probleme de anxietate, depresie, tulburari de somn etc, dar nu pentru rau de masina si din cate stiu somniferele sunt pastile care le poti lua doar pe baza unei retete de la psihiatru, ce o sa faci te duci la psihiatru si o sa ii zici sa iti dea somnifere ca ti-e rau de masina? Nu merge asa.