| Saleem a întrebat:

de fapt nu chiar o intrebare. Vreau si eu parerea voastra deci: Eu acum vreun an de zile am visat niste chestii, si eu cum nu imi amintesc in intregime visul am ramas cu o imagine in minte care dupa vreo 5-6 luni s-a intamplat adica am fost la plimbare si atunci s-a intamplat o chestie gen deja-vu si mi-am amintit imediat de imaginea care o visasem cu 5-6 luni inainte(ideea e ca in urma cu vreo 5-6 luni incepusem sa visez chestiile astea.adica aveam vise aproape zilnice dar cele care mi-au ramas o imagine in minte erau cam la un interval de 2 saptamani-1 luna). Am ramas cam socat cand am vazut ca exact imaginea aia pe care am memorat-o din vis, s-a intamplat si in realitate. Bun. dar problema e ca de atunci adica de acum vreun an mi-i s-a intamplat de 4 ori(pana acum). Ultima chestie fiind ca prin august visasem ca am un telefon albastru in mana si scriam un numar de telefon si ma gandeam la ceva.si culmea vineri m-am dus la un prieten i-am cerut sa sun si exact cand formam numarul mi-am amintit de imaginea aia. Deja-vu nu e sigur deci ce ar putea sa fie? mai a avut cineva vreo chestie asemanatoare? sa imi explice si mie?

1 răspuns:
| CristinaCriss001 a răspuns:

Sunt ciudate astfel de experiente deoarece mie mi se intampla practic in fiecare zi. Adica niste lucruri banale. Cand visez ceva cu o noapte inainte nu imi aduc bine aminte si nu ma intereseaza in mare parte, dar uneori fac unele lucruri ce imi amintesc de visul de aseara, adica aceleasi lucruri. Tie ti se intampla asta mai rar, dar chiar zilele trecute am ras cu mama pe tema asta cand a facut un gest de mi-a amintit ca asa am si visat si i-am povestit, nu a stiut ce sa zica si a schimbat subiectul. Pentru ca nu mi s-a parut ceva atat de grav, dar uneori ma enervez cand sunt in clasa la ore si stiu foarte bine ca am mai facut o lectie, care de fapt nici nu auzisem in "realitate" sa zic asa de ea, doar in vis si ii tot zic colegei mele "am mai facut asta!" si ea "taci si lasa-ma ca nu am mai facut nimic!" laughing. Da, unele parti sunt amuzante, dar unele destul de strani.