| XoOxXo a întrebat:

Am si eu o intrebare.Deci menstruatia mi-a venit in data de 5 ianuarie si acum pe data de 27 ianuarie din nou mi-a venit. din ce cauza? mentionez ca in septembrie va fi 2 ani de cand am menstruatie.

10 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna,
In mod sigur nu ti s-a reglat menstruatia. Stai linistita, tuturor fetelor le se intampla asta. Menstruatia se regleaza cam dupa 2-3 ani, cam asa. happy

| Miina a răspuns:

Buna.
"Se fac 2 ani"*.
Goodbye.

| TeooTeo a răspuns:

Si mie mi-a venit mai devreme si cred ca e ceva obisnuit :p
fudita?puppy dog eyes

| HappyUserUnknown a răspuns:

Nu e nicio cauza. Faza e ca pana nu-ti incepi viata sexuala, menstruatia nu iti vine in mod regulat. Ori iti vine de mai multe ori pe luna, ori nu iti vine timp de 2-3 luni. Asa ca n-ai motive sa te ingrijorezi happy

| bibyyy143 a răspuns:

Daca esti racita sa stii ca e normal dar daca nu s-ar putea sa ai o infectie sau nu stiu sigur ce... :X:X:X

| DevilLife a răspuns:

Pai se poate sa fie o raceala.asta daca nu cumva ai luat pilula de a 2a zi care iti provoaca menstruatia.sau se poate sa fi venit din nou pentru ca nu e regulata, desi e cam mica perioada dintre cele 2 menstre

| Xpert a răspuns:

Nu este decat o dereglare a ciclului, acest lucru nu trebuie sa te ingrijoreze! sunt sigur ca ciclul se va regla la loc in scurt timp! bafta!

| Bogdan19999 a răspuns:

Asa se intimpla e normal

| ☻♫Р€Р£♫☺AlExA a răspuns:

Probabil din cauza ca prima data nu ti-a venit indeajuns. Mi s-a intamplat si mie.Nu trebuie sa te alarmezi.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vino si alaturate Comunitatii de Romani din Noua Lume .
ajuta cei peste 10 000 de Romani sa se faca respectati social ,politic, militar ,economic si multe alte domenii.
Romania are nevoie de tine!Hai Romania!
http://www.erepublik.com/en/re­ferrer/lostROsoul