| passenger a întrebat:

deoarece am tot auzit povesti cum ca daca mergi in club si-ti lasi paharul pe masa se poate sa vina cineva sa-ti puna droguri in el. Deci... Sa zicem ca vine x, imi pune ecstasy intr-un pahar, nu se observa nimic. Eu beau, ajung linistit acasa. A doua zi, devin dependent, dar nu stiu dupa ce. Daca mi-a pus ceva, eu vreau acel ceva, dar nu stiu ce e.
Deci de ce are asa mare importanta?

2 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Nu te stresa, drogurile sunt prea scumpe-cel putin pentru romani, ca sa iti fie puse gratis in bautura, in speranta ca o sa te intorci dupa mai mult.

| Zartbitter a răspuns:

Singurul drog care îți poate da dependență după prima încercare este heroina. Apoi, sunt toate mizeriile vândute la „etnobotanice" la pliculețe și alte prostii, pe care n-ai vrea să le încerci vreodată, nici sub cea mai atentă îndrumare.

În același timp, există droguri puternice care au ca efect pierderea memoriei, astfel că oricine poate profita de tine fără ca tu să-ți aduci aminte asta a doua zi.

Dar, Chris zice foarte bine și frumos: n-are nimeni de gând să facă asta, pentru că tot ce e ilegal e prea scump să fie dat gratis în România :-)

Eventual, niște țărani îți pot scuipa în pahar sau ți-l pot bea, ceea ce probabil te deranjează mai mult decât dacă ar fi pus vreun drog :-)

Sugestia mea e să alegi niște cluburi în care știi că sunt oameni mai finuți și să ai grijă cu ce prieteni ieși :-)